Hodejegere – C Mores første norske originalserie

C More presenterer nå sin første norske originalproduksjon, Headhunters, en serie inspirert av den suksessrike norske forfatteren Romanen av Jo Nesbø Huvudjägarna.

Serie hodejegere er en selvstendig historie som utspiller seg før Jo Nesbøs Huvudjägarna og den forrige filmatiseringen av romanen. I serien kan seerne følge Roger Brown, spilt av Axel Boyum (Hjemland, den største forbrytelsen), en hodejeger som lyver og manipulerer veien til suksess både i arbeidslivet og med kjærlighet. Men en løgn fører til en løgn og han blir snart så viklet inn i historiene sine at han blir en fare for både seg selv og menneskene rundt ham.

Martin Wallström han spiller stjernerekrutterer Jon Christian Wiklund.

– Jeg ble helt imponert av historien da jeg så det første utkastet til manuset. Den er utrolig godt skrevet og har en klar tone og visjon. Det er imponerende hvordan de klarer å leke seg med sjangeren – det er både drama og thriller og komedie. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy på jobben, sier Martin Wallström.

I rollene ser vi dessuten Axel Boyum Og Martin Wallström, også Ingrid Gjæver, Mikkel Bratt Silset, Domenique tippbil, Ingeborg Raustøl, Ravdeep Singh Bajwa Og Mads Ousdal. Hovedprodusenten er Gudny Hummelvoll for Yellowbird Norge sammen med Eleonora Anselme Og Alessia di Klein for Yellowbird Sweden, som originalserien på C More. Headhunters direktør er Geir Henning Hopeland som også er manusforfatter sammen med Rolf-Magne G. Andersen. Den utøvende produsenten av C More er Piodor Gustafsson.

hodejegere er en samproduksjon mellom C More og norsk TV2. Serien distribueres utenfor Norden av Endeavour Content. Registrering av serien er i gang og premieren er planlagt til 2022.

Her på Filmguide finner du også tips om gode filmer!

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.