Her er den største nyheten i dag

Russland: USA trenger en krig

Ettersom Ukraina i økende grad er omringet av russiske soldater, anklager Russland Kiev og USA for å eskalere.

Hysteriet i Det hvite hus er mer avslørende enn noen gang. Angelsakserne trenger krig. For enhver pris. Den amerikanske krigspolitikkens dampvalse er nok en gang klar til å overvelde menneskeliv «, skriver Maria Zacharova, talskvinne for det russiske utenriksdepartementet, på Telegram.

Kort tid etter bekreftet han at den russiske ambassaden i Kiev reduserte operasjonene, med henvisning til «frykt for mulig provokasjon fra Kiev eller en tredjepart».

Den statlige nyhetskanalen Rossija 24 rapporterer også om den pågående militærøvelsen i Hviterussland, like nord for den ukrainske grensen, og viser bilder av stridsvognene.

FOR Å VITE MER: Russisk svar: USA trenger en krig

OL-bronse etter Jonna Sundlings monstrøse løp på stafetten

Stafetten under OL i Kina virket lenge uklar for svenskene. Etter tre distanser var Sverige langt bak Russland og hele 20 sekunder bak Norge på bronseplass.

Men da Jonna Sundling tok over endret situasjonen seg dramatisk. Etter en drøy kilometer av siste distansen nådde han Norge. Mot slutten ble det imidlertid kamp mot Finland, hvor Sundling utmerket seg.

27-åringen var klart raskest av alle på siste etappe, ti sekunder foran russiske Stepanova som satte nest beste tid.

Det endte med bronse til Sverige.

– Det er klart det er hele laget som lager dette resultatet. Jeg er ikke den eneste som har fikset denne bronsen. Men det var deilig å føle at vi hadde styrken i dag og å være laget som krysset målstreken først foran Finland. Det ser ut som en seier, sier Jonna Sundling.

FOR Å VITE MER: Sundling roser: «Enorm innsats»

FHM-advarsel: skjult spredning – faktisk infeksjon over kurven

I løpet av uke 5 ble en tolv ukers økning i antall bekreftede tilfeller stoppet, viser Folkehelsemyndighetens ukerapport.

Tilsynet anslår imidlertid at nedgangen skyldes at tester og sporbarhet av infeksjoner har gått ned og at den faktiske smittespredningen var omtrent den samme som uken før.

Blant beboere i sykehjem og hjemmesykepleie fortsatte antallet bekreftede tilfeller å stige. I disse gruppene er det registrert 3 394 tilfeller, det høyeste antallet siden starten av pandemien.

– Det er nå ikke mulig, dag for dag og uke for uke, å følge antall bekreftede tilfeller og tro at det reflekterer smittespredningen, sa Sara Byfors, leder for Folkehelseetatens enhet, på konferansen torsdag print .

FOR Å VITE MER: Advarselen etter den ødelagte kurven – skjult infeksjon

Sørg for at du har lastet ned Expressen-appen for å få oppdateringer om de viktigste nyhetene. Med Expressen-appen har du om morgenen oversikt over hva som har skjedd i løpet av natten og oppdateringer i løpet av dagen slik at du ikke går glipp av viktige hendelser.

Last ned iOS-appen.

Last ned appen for Android.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.