Henrik Lundqvist og Balder investerer i nytt helsesenter

Veien fra jord til bord er under redesign og matindustrien står i dag overfor helt nye utfordringer. Blant annet står mange aktører overfor store endringer for å møte en økende forbruker- og kundeetterspørsel etter digitalisering. Med støtte fra Food Tech og erfaring fra næringsmiddelindustrien kan Elvenite bidra til å modernisere hele næringskjeden og hjelpe kunden til å bli mer konkurransedyktig.

– Vi kjenner næringsmiddelindustrien og jobber tett med våre kunder for å sikre at deres tekniske investeringer skaper verdier som bidrar til å nå deres forretningsmål. Vår ekspertkunnskap og det at vi er 100 % fokusert på næringsmiddelindustrien er vesentlige faktorer for at vi i dag har bransjeledende kunder og samarbeidspartnere, sier Agnes Lindell, Bedriftseier Datadriven.

Datadrevet teknisk konsulentselskap for næringsmiddelindustrien

Kravet om en detaljert og transparent produksjonskjede er en direkte konsekvens av dagens bevisste og tilkoblede forbrukere. Da er det å gå over til selskapet mot intelligente digitale løsninger en forutsetning for å opprettholde og øke konkurransekraften.

– Vi er et data- og forretningsorientert teknisk konsulentfirma som ønsker å gjøre matindustrien smartere fordi den er livsviktig for menneskeheten. Bransjen har enorme utfordringer og vi hjelper våre kunder med utfordringer som matsvinn, utslipp, sikkerhet, sporbarhet og menneskers helse. Dette gjør vi gjennom en kombinasjon av Business Insights, datadrevet beslutningstaking, ERP og integrasjon, Prosjektledelse og forretningskunnskap, sier Agnes Lindell.

En av de beste jobbene i Sverige

Gjennom det Elvenite kaller Grow Happy jobber de for å bidra til bærekraftig, rettferdig og omsorgsfull vekst både blant kunder og ansatte internt. Noe som fanget oppmerksomheten til Great Place to Work®-organisasjonen, som i 2021 kåret Elvenite til en av Sveriges beste arbeidsplasser.

– Jeg tror en av faktorene bak tildelingen er at vi skaper verdier for kundene våre gjennom et arbeidsklima der du som ansatt føler du kan utgjøre en forskjell både i din og bedriftens utvikling. Vi vet at hvis vi er en arbeidsplass hvor du kan utvikle deg og vokse, faller det også på kunden. Derfor er det viktig for oss å opprettholde kunde- og menneskefokus i en digital og datadrevet verden, sier Mathias Dyberg, administrerende direktør.

Om Elvenite

Elvenite ble grunnlagt i 2007 og er drevet av visjonen om å gjøre matindustrien smartere. Elvenite tilbyr ekspertkompetanse innen forretningssystemer, beslutningsstøtte, datavitenskap, drift og support. Elvenite har rundt 100 ansatte, en omsetning på over 100 millioner SEK og er i sterk vekst.

Mer info: elvenite.se

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.