Fotball: Barcelona leder etter stilig scoring fra den norske stjernen Graham Hansen

Barcelona har nå fått en utmerket posisjon til å nå Champions League-finalen. For det kan de takke Graham Hansens sterke forsvarsspill og individuelle glans.

Allerede i det fjerde minuttet utfordret Hansen Chelseas kompakte forsvar fra høyrekanten, slo Melanie Leupolz og presset hardt med venstrefoten – 1-0 – et stilig mål.

– Det var et slikt øyeblikk som skjer noen ganger. Du får ballen, alt er perfekt, du går for det og du vet at det blir et mål, sier Caroline Graham Hansen.

Barcelona hadde da ingen store problemer med å forsvare ledelsen og var selv nærmere 2-0 enn Chelsea var til en utligning. For eksempel hadde Marta Torrejon en heading på stolpen.

– Et uheldig mål å slippe inn, det ville vi absolutt ikke. Det var frustrerende. Jeg er skuffet over målet, og jeg må se og se om jeg kunne ha gjort noe bedre. 1-0 på Camp Nou, kampen lever fortsatt, sier Magdalena Eriksson til SVT Sport.

Bronse ble tvunget til å trekke seg

Fridolina Rolfö og Magdalena Eriksson startet for henholdsvis Barcelona og Chelsea, hvor sistnevnte hindret førstnevnte i å score et godt mål i første omgang. Rolfö hadde da flere gode sjanser i kampen, men ble stoppet av Chelsea-keeper Ann-Katrin Berger.

Seieren var åpenbart hyggelig for Barcelona, ​​​​men den engelske stjernen Luzy Bronze ble tvunget ut i andre omgang etter å ha fått en kneslag: bekymring for Barcelona, ​​men ifølge den spanske avisen de første nyhetene fra Barcelona Sportsverdendet indikerte ikke noe alvorlig.

Johanna Rytting Kaneryd kom inn for Chelsea med fem minutter igjen av ordinær tid. Det er også verdt å nevne at den danske stjernen Pernille Harder ble erstattet sent i andre omgang av Chelsea. Hennes første opptreden siden hun skadet baklåret i november.

27.697 mennesker deltok på kampen på Stamford Bridge.

SVT sender Champions League-semifinalen mellom Wolfsburg og Arsenal søndag klokken 15.20.