Forfatteren av Feelgood gir ut en ny bok i Värmdömiljö

Ingarös velværeforfatter Anna Keiler gir ut en ny bok neste uke. Akkurat som de tidligere bøkene utspiller store deler seg i kjente Värmdö-miljøer.

  • Publisert 09:00 16. april 2022

«Etter skilsmissen ga Caroline nesten opp håpet om stor kjærlighet til hun øyeblikkelig forelsker seg i et besøk på bestemorens sykehjem. Mens mannen bærer en giftering, setter hun en stopper for følelsene hennes, men han forblir i tankene sine. , selv lenge etter møtet.»

Slik begynner teksten på baksiden av Ingarö-forfatteren Anna Keilers nye bok, My Best Friend’s Boyfriend, som slippes 21. april.

De fleste hørte på bok

Dette er hennes fjerde bok, og det var med romanen Kjærestekontrakten 2019 og oppfølgeren Bryllupsavtalen hun brøt. Som lydbok topper The Girlfriend Contract Storytel-listen i Sverige og er nå en av Danmarks mest lyttede bøker. Det blir nå også lydbok i Finland og Norge.

– Det er mange daglige komedier og utmerkelser, ting som kan skje med seg selv, og jeg tror det bidrar til arbeidet deres så vel som lydbøker, kanskje til og med som film, sier Anna Keiler.

I Värmdömiljö

Den nye boken foregår, akkurat som de to siste, stort sett i Värmdö, inkludert gården Siggesta og Ingarö. Men den er helt uavhengig av tidligere titler.

Som de andre bøkene er dette en fornøyelig roman. Hvorfor? For forfatteren selv liker innbydende miljøer og en lykkelig slutt. Og flykte fra virkeligheten.

– Du skjønner at det gjerne skal ende i en roman som dette, men slik du ikke vet noe, det er det som er spenningen, sier hun.

Anna har fortsatt en annen jobb ved siden av å skrive, men planen er å endelig kunne leve av forfatterskapet.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.