Fler skivor i Ericssons kärnnät

For ett år siden lanserte Ericsson så kalt nettverksskjæring som gjør det mulig for operatørene å dynamisk dela opp mobilnettet i virtuelle deler skräddarsydda etter ulike kunders behov. Nå utfyller det med mulighet for servera flere skivor til en og samme mobil.

Tjenesten er utført til Dynamic Network Slice Selection og er en del av kjennskapen. Det er mulig for operatører å hver millisekund sette opp et antall uavhengige kommunikasjonskanaler til en og samme mobil med ulike egenskaper.

Det finnes støtte for så kalt URSP, retningslinjer for valg av rute for brukerutstyr, som også finnes i Android 12 som slippes i år. URSP er tenkt for applikasjoner der en bedrift eller organisasjon har terminaler og ser til så at all trafikk går over de skivor operatørene tildelat selskapet. Lei praktisk håndtering av en kontrollmekanisme som kan velge en skive for en applikasjon som krever høy sikkerhet og en annen skive med bra båndbredde for en applikasjon til videokonferanser.

Det finnes også en eldre løsning som gjør det mulig å lage profiler i Android også om integreringen. Det nye med Android 12 vises – som styrer av disse profiler – kan kommunisere over en vive skive som selskapet har kontroll over.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.