Fisker Ocean kommer til Sverige – prisene er klare
Fisker har en minimal andel av det svenske bilmarkedet. Dette vil endre seg med den nye elektriske SUV-en Fisker Ocean.

Det er ikke bare kinesiske bilmerker som ønsker å ta del i det voksende svenske elbilmarkedet. Med den romslige elektriske SUV-en Ocean håper Fisker å få et bredere fotfeste i Sverige.

Rekkevidden til store elektriske SUV-er er fortsatt knapp. Fisker Ocean er 10 centimeter lengre enn dagens Volvo XC60 og bør dekke transportbehovet til mange familier. Tilhengervekten er maks 1.815 kg.

Den billigste versjonen er Fisker Ocean Sport som koster 450 000 SEK i grunndesignet. Sport-modellen er tohjulsdrevet og har en elektrisk motor som yter 275 hestekrefter. Rekkevidden er 440 km.

De to andre versjonene er firehjulsdrevne. De to motorene gir Fisker Ocean Ultra 544 hestekrefter og akselerasjon til 100 km/t på cirka 4 sekunder. Rekkevidden er 61 miles. Grunnprisen er 615 000 SEK.

Den dyreste er Fisker Ocean Extreme med 551 hestekrefter og en rekkevidde på 5,3 mil. Sprinten til hundre kuttes med noen tideler. Grunnprisen er 715 000 SEK. Den som treffer raskt får en velutstyrt ekstraversjon kalt Ocean One for samme sum.

Det koster $250 å bestille en på forhånd Fisher Ocean på deres nettside. Produksjonen starter i november 2022. I Sverige, Norge og Danmark har Fisker signert en avtale med Mekonomen-gruppen om tjenesten.

God pris på Fisker Ocean Sport!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet!

Ingenting mangler! Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.