Fartdjevelen kan ha mistet den nye Lamborghinien permanent etter to timer på grunn av en ny maskinlov

En nordmann kunne ikke glede seg over sin Lamborghini Huracán kjøpt i Tyskland på lenge. Få timer etter kjøpet var han allerede blitt ført bak lyset av dansk politi mens han kjørte i 236 kilometer i timen.
Lamborghini Huracán er etterfølgeren til Gallardo og har vært på markedet siden 2014. Supersportsbilen er tilgjengelig i ulike versjoner: for eksempel som cabriolet (Spyder) eller kun med bakhjulsdrift. Standard ti-sylindret motor er fortsatt 580 hk sterk i «svakere» utgave.

Det er ikke sikkert hvilken versjon det er nøyaktig, men ifølge den danske avisen Nordjyske Stiftstidende mannen ville ha betalt 2 millioner kroner (tilsvarer nesten 270 000 euro) for dette. Den stolte nye eieren kunne imidlertid ikke kontrollere høyrefoten sin, for på vei til Norge tok dansk politi ham på reise i 236 km/t i stedet for tillatte 130 km/t.

Hva fartsdemonen tilsynelatende ikke visste: Det er en ny lov i Danmark som tillater tjenestemenn å umiddelbart beslaglegge kjøretøy i ekstreme tilfeller. Men det er ikke alt: selv bilene til ekstreme lovbrytere kan konfiskeres og auksjoneres. Pengene renner så inn i den danske statskassen. Den danske avisen melder at mannen ifølge politiet var «litt forbanna» etter kidnappingen.


Sjekk ut våre nyhetsvideoer i spillelisten nedenfor:


Regina Becker

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.