Falt i publikum, ble Cyril Lignac sparket ut av showet sitt «Tous en cuisine»? Norbert Tarayre ved avtalen

Stjernen i den første innesperringen, Cyril Lignac klarte å redde hverdagen og moralen til franskmennene med sitt splitter nye «Tous en cuisine»-program. Siden den gang, akkompagnert av Jérôme Anthony, har han returnert så snart muligheten byr seg: sommerferie, årsavslutningsfester …

Fra 6. desember er showet i full gang på M6. Med nye gjester og flere deilige oppskrifter enn noen gang, har Cyril Lignac nok en gang klart å tiltrekke seg så mange kokkespirer som mulig. Sistnevnte tiltrekker seg imidlertid ikke like mange følgere som under den første økten i mars 2020. Denne mandagen 27. desember forførte kokken faktisk 1,31 millioner seere, mens de syv dager tidligere hadde samlet seg foran de 1,42 skjermmillionene. Det som gjenstår en veldig, veldig positiv publikumsandel! Men ville det fortsatt være på tide å gi stafettpinnen? Det ser sånn ut.

Denne uken ønsket Cyril Lignac Ophélie Meunier velkommen for en torsk- og grønnsakspai, deretter Coquettes for en viltstekt med tyttebær og en norsk omelett med mandler. Denne onsdagen er det minister Marlène Schiappas tur til å lage mat live. Og så ? Cyril Lignac vil bli på M6 for å forberede seg til det nye året og avslutte ferien. Men fra 10. januar må han gi opp stillingen.

Det handler ikke om å overlate showet ditt til en annen kollega. Men Cyril Lignac må tilbake til sitt daglige kjøkken og forretningsmannen. Så før han kommer tilbake for nye oppskrifter, vil Norbert Tarayre, ved roret til The Best Bakery in France, fungere på M6.

Vi gleder oss til å se showet igjen!

Også verdt å se:

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.