Facebook Tech Guide – Bedriftsnyhetene synker

Mike Schroepfer, teknologisjef i Facebook. Foto av Mike Blake (Reuters / Scanpix)

Mike Schroepfer, teknologisjef i det amerikanske sosiale nettverket Facebook, kunngjorde sin avgang neste år. I 2022 vil han bli erstattet av Andrew Bosworth, for tiden leder for selskapets maskinvaredivisjon.

Facebooks teknologisjef kunngjorde onsdag at han planlegger å jobbe deltid for selskapet etter at han sluttet. Schroepfer, som har vært i denne stillingen i 13 år, sa at de vil forbli tilstrekkelige til å sikre en jevn overlevering.

«Etter 13 år, FB (Facebook – VŽ), i 2022.» Jeg har bestemt meg for å gi stafettpinnen videre til A. Bosworth,» skrev Schoepfer på Twitter.

«Han (Schroepfer – VZ) har spilt en viktig rolle nesten overalt – fra teambygging og utvidelse, til veiledning av våre andre ledere, samt utvikling av nye teknologier – virtuell eller utvidet virkelighet,» skrev Mark Zuckerberg på bloggen sin. , Facebook. og sjef.

CNBC skriver at beslutningen om å promotere Bosworth til teknologiledere taler for den økende betydningen av utstyr i selskapets strategi.

Tidligere i år introduserte Facebook det såkalte meta-universet, et rom i virtuell virkelighet hvor mennesker kan møtes, og utviklingen av dette vil være en viktig del av Oculus sin strategi. Denne måneden avduket Facebook nye smarttelefoner utviklet i samarbeid med Ray-Ban og en ny generasjon av Portal videosamtalerenheter.

Zuckerberg skriver at etter hans oppsigelse vil Schroepfer hjelpe Facebook med å tiltrekke seg talenter og gi råd om investeringer i nye virtual reality-prosjekter.

VZ minner om at Wall Street Journal ga ut informasjon forrige uke som viser at Facebook har eksistert siden minst 2019. forbrukere, spesielt ungdomsjenter.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg – vi informerer deg med et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i «Verslo žinios», «Sodra», Registersenteret, etc. kilder

Skriv en kommentar

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.