«En morsommere venstredebatt» – Arbeid

Hva er det nye senteret?
– Det er LO Mediohus sin satsing på meningsjournalistikk. Den må ta hensyn til interessene til store grupper ansatte, som hvordan velferden styres og finansieres, som helsevesen, markedsskole og eldreomsorg.

Dessuten må det forholde seg til usikkerhet i arbeidslivet. Dette er sjelden representert av media. Når det kommer til livsoppgaver, antas det aldri at det er mennesker som sjelden sover i samme seng som partneren fordi de begge jobber på skift.

– Tanken er at plattformen skal ha et yngre perspektiv, den skal være litt morsommere og litt mer svingende enn det man er vant til når det kommer til venstresidedebatter.

Sjekk ut det nye senteret her

Hva er i veien med navnet?
– Det er en klype mot Annie Lööf som beskriver Senterpartiet som et sentrumsparti. Vi mener at senteret heller er der de aller fleste ansatte er, og dette er mer til venstre.

Hva håper du for reaksjonene med Nytt senter?
– ENDELIG! Vil du høre på. Og uskarp mumling fra høyre.

Hvem bør argumentere? Er jeg bare venstreorientert eller vet noen hvordan man skriver?
– Tanken er at Nytt senter skal være et opplagt sted for offentlig debatt. Jeg vil få frem nye stemmer, folk som vanligvis ikke blir hørt. Men det hadde selvfølgelig vært gøy om en Timbroit * skrev med oss ​​– men det blir et tilbakeslag!

* person i den borgerlige tenketanken Stamp.

Ferdig

Navn: Lotta Ilona Häyrynen.
Alder: 32.
Bor: i Järvafältet, Stockholm.
Gjør: Redaktør i Nya Mitten. Tidligere var han spaltist, sjefredaktør for SSU-mediesiden Frihet, redaksjonell redaktør i Aftonbladet. Utdannet kunsthistoriker.
Familie: Lærer som bor sammen.
Hobbyer: maling, sying og humor på galgen.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.