Efendi ønsker å flytte til Norge for TIX

Kjærlighetshistorien mellom Eurovision-deltakere fra Norge og Aserbajdsjan ser ut til å ta alvorlige former. Sangeren TIX, kjent for sine slående englevinger, og sangeren Efendi snakker fortsatt med hverandre nesten hver dag og planlegger å besøke hverandre. Efendi vil til og med gjerne flytte til Norge for ham.

Kjærlighetshistorien mellom TIX og Efendi, kjærlig referert til som Efentix av fans, så først ut til å vinne stemmer fra TV-publikummet. Men i et intervju med aserbajdsjanske Sputnik snakker Efendi alvorlig om det spirende forholdet. «For å være ærlig var jeg ikke seriøs først. Jeg skjønte ikke hva som foregikk. Jeg dro til Eurovision Song Contest for å vinne og ikke for å møte noen,» sa sangeren, som nå innrømmer at han elsker nordmannen .

TIX og Efendi ringer nå hverandre nesten hver dag, blir bedre kjent og utdyper kulturene i Norge og Aserbajdsjan. «La oss snakke om de siste dagene, nåtiden og våre fremtidige prosjekter», sier den 30 år gamle sangeren, som sang sangen Mata Hari på Eurovision Song Contest i Rotterdam. Efendi var tjuende. TIX ble nummer 18 med Fallen Angel.

Nøytral grunn

De to ønsker å se hverandre snart igjen, men på grunn av kronekrisen må det nok vente litt til. «Jeg inviterte ham til Baku, og han ønsket også å møte foreldrene mine. Dette er ennå ikke mulig, og de norske grensene er også stengt. Vi må vente til alt dette er over eller, som en siste utvei, møtes et sted på en nøytral grunn.»

«Jeg vet ikke om vi skal gifte oss», fortsetter Efendi. «Det kommer helt an på. Da vi slo opp, ga han meg et gullarmbånd og ba meg vente på det og ikke glemme det.»

Efendi ser til og med en flytting til Norge. «Hvis det er nødvendig, så gjør jeg det. Hvis du vil oppnå noe i livet, er det ikke uten problemer, så jeg er klar for alle hindringer. Jeg har aldri vært i Norge. Jeg har veldig lyst til å se nordlyset. «

Regina Becker

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.