Dickinson betaler ned lån for 2017 messeområdebygging | Nyheter, sport, jobb


IRON MOUNTAIN – Dickinson County nedbetalte et lån godkjent i 2017 til et flerbruksbygg lagt til messeområdet i Norge.

I et møte mandag noterte fylkeskommunen en betaling på 178 790 dollar til Upper Peninsula State Bank, som ble godkjent på et parkmøte 4. april.

I 2014 ble den tidligere Al’s Appliance-bygningen på blokk 500 i Main Street i Norge donert til Dickinson County Fair av den norske Ebeling-familien. Da rettferdige tjenestemenn prøvde å bruke den demonterte metallstrukturen, ga fylkeskommunen lån på opptil 250 000 dollar for å fullføre prosjektet.

Selv om messekomiteen beholdt de 15-årige lånebetalingene, hadde den fylkets støtte i tilfelle insolvens.

På møtet den 4. april bestemte fylkeskommunen å bruke sin andel på 112 908 dollar av Michigans avgift på 10 % av marihuanaavgiften for voksne for å betale ned lånet. Den gjenværende saldoen på $65 882 betales med midler fra den amerikanske føderale redningsplanen.

Blant andre bruksområder ble bygningen leid ut for vaksinasjonsklinikker drevet av Dickinson-Iron District Health Department.

Fylkeskommunen lovet også 108 875 dollar i ARP-midler for å erstatte messetribunetaket. Lake State Roofing gir et membrantak for å erstatte et lekk metalltak, sa kommissær John Degenaer Jr mandag. Utgiften ble godkjent på et møte 9. mars.

I andre handlinger på mandag er rådet:

– Han indikerte at det ikke vil bli noen økning i hans 288 000 dollar ARP-finansieringsforpliktelse til fylkesveikommisjonen for å hjelpe til med å reparere Cheese Factory Road i Breen Township, selv om jobben kan koste så mye som 400 000 dollar.

– Godkjente kjøp av en 2017 Ford F150 pickup for $ 16 400. Lastebilen ble leid gjennom en Michigan Off-Road Application Grant som gir $ 300 månedlig, men forhandleren er ikke i stand til å fortsette leieavtalen. Fylket planlegger å leie et nytt kjøretøy i neste budsjettsyklus og deretter gjenbruke 2017-lastebilen.

– Har inngått arbeidstakeravtale med HealthBridge uten kostnad for fylket de to første årene, da vil den bli gjennomgått. Health Bridge Financial Inc., basert i Grand Rapids, utfyller en arbeidsgivers helseplan ved å hjelpe deltakerne med å administrere og betale ut-av-lomme medisinske regninger. Marshfield Medical Center-Dickinson ble nylig med i HealthBridges nettverk av leverandører.

– Fikk vite av kommissær Barbara Kramer at Lake Antoine Park Partners vil være vertskap for spesielle arrangementer i fylkesparken denne sommeren, inkludert åtte filmkvelder.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.