Den velkjente eSports-organisasjonen oppretter et kvinnelag for Valorant | eksport

En av de eldste esportsorganisasjonene, Complexity Gaming, har opprettet et damelag for Valorant-spill. Å få flere kvinner aktive innen e-sport er et skritt i riktig retning.
Damelaget ledes av veteranen Alice «alimonstr» Lew. I tillegg ble Lacey «akaL4CE» Dilworth, Annie «Aniemal» Lee og Madison «maddiesuun» Mann med på laget. Esports-spillere er kjent for flere spill og håper å gjøre dette mangfoldet til deres sterke side når de deltar i konkurransen.

Lew er en kjent Counter-Strike esports-spiller som allerede har vunnet verdensmesterskapet seks ganger. I tillegg er Mann mest kjent for sin karriere i Fortnite og hennes evne til å veilede unge spillere på laget. Dilworth er et eksempel på unge og nye talenter innen Valorant som burde gjøre det veldig bra. Lee er allerede kjent med Complexity Gaming, etter å ha strømmet i årevis og aktivt promotert organisasjonen.

Spillets kompleksitet

Complexity Gaming ble grunnlagt i 2003, noe som gjør det til en av de første e-sportsorganisasjonene i Nord-Amerika. Laget er mest kjent for sin imponerende ytelse i skytespill som Counter-strike og Valorant. Det er første gang at klubben har satt sammen et lag bestående utelukkende av kvinner. De er derfor et godt eksempel for andre organisasjoner i esportsektoren.

Se våre esport-videoer:

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.