Den tidligere Malmö-midtbanespilleren senket Häcken i Europa

Se Häckens utligning og Magnus Wolff Eikrems frispark i spilleren over.

Borte mot Norges Molde tapte de regjerende svenske mesterne 1–5. Der tidligere Malmö-midtbanespiller Magnus Wolff Eikrem scoret to av vinnermålene.

Häcken befant seg først bakpå på Aker Stadion, men etter 21 minutters spill kom lagets første mål både i kampen og i gruppespillet i Europa League. 18 år gamle Momodou Sonko, som scoret hat-trick i helgen mot Norrköping, skar inn sentralt fra venstrekanten og scoret pent til 1-1.

Uavgjort varte bare seks minutter. Wolff Eikrem mottar ballen utenfor 16-meteren og scorer den nye ledelsen nær Peter Abrahamssons stolpe.

Den siste i gruppen

Kort tid etter økte hjemmelaget ledelsen og i starten av andre omgang satte nordmannen inn et brak. Til venstre for 16-meteren scoret Eikrem et frispark – et frisparksmål som minnet mye om Toni Kroos sitt frisparksmål mot Sverige i ekstraomgangene i VM 2018.

Moldes siste 5-1 seier mot Häcken, bunn i gruppen med null poeng etter tre kamper i klubbens første eventyr i det europeiske gruppespillet.

– Det er ekkelt å tape og tape med de tallene. Så blir det nyanser når man har roet seg ned. Men nå er du rett og slett vippet, sier lagkaptein Samuel Gustafson til Viaplay.