Den legendariske treneren snakket om Kamil Stochs form. «Jeg er ganske sikker …»

Kamil Stoch går for tiden gjennom en av de vanskeligste sesongene i karrieren, og har blant annet en fullstendig mislykket start i 4-Hills-turneringen. Situasjonen til den polske hopperen ble kommentert av en av de mest kjente trenerne i denne disiplinen, Alexander Stoeckl. «Jeg er nesten sikker på at Kamil vil klare å stabilisere formen og komme tilbake» – sa den norske treneren.

Det er ingen hemmelighet at polske hoppere ikke gjør sitt beste denne sesongen. Denne tilstanden gjelder også lederen for det polske laget, Kamil Stoch, som midt i Four Tramlini-turneringen trakk seg fra konkurransen for å bygge opp formen på hjemmebane igjen.

SE OGSÅ: Apoloniusz Tajner i form av de hvit-røde. «Genserne våre er i et hull, men det er der det kommer ut»

Den legendariske treneren Alexander Stoeckl snakket om formen til Ząbs hopper og andre polske representanter.

«Biancorossi startet sesongen ikke veldig bra, men jeg trodde de snart ville komme tilbake til et høyt nivå og begynne å hoppe, som de siste årene. Så langt har de ikke lyktes, og vi kan virkelig snakke om en stor overraskelse» – han sa treneren for det norske landslaget i et intervju med «Przegląd Sportowy».

I lagkonkurransen søndag i Bischofshofen ble det imidlertid merket noen forbedringer (polakkene tok 5. plass, foran Tyskland, Russland og Kasakhstan), noe som ikke slapp østerrikerens oppmerksomhet.

«Det virker for meg som Dawid Kubacki og Piotr Żyła har begynt å nå et stadig høyere nivå. Jeg er veldig nysgjerrig på å se i hvilken form Kamil Stoch kommer tilbake etter å ha trent hjemme. Jeg antar at han kan bli mye sterkere» – la Stoeckl til.

For tiden trener Stoch på Wielka Krokiew foran helgens verdenscup i Zakopane.

«Kamil klarer å gå tilbake til sin tidligere form. Jeg er nesten sikker på det. Jeg antar at han fortsatt kan jobbe rolig og stabilisere formen» – avsluttet den norske treneren.

Etter de to første løpene i Four Tramlini-turneringen trakk lederen for det polske laget seg fra konkurransen (verken i Oberstdorf eller Garmisch-Partenkirchen ble han rykket opp til andre runde og bestemte seg for å trene hjemme). Til helgen får han sjansen til å få et godt resultat i sitt anlegg, for lørdag og søndag skal hopperne konkurrere i Zakopane.

AŁ, Polsat Sport

Gå til Polsatsport.pl

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.