Den franske modellen Gaspard Ulliel døde i en alder av 37 år etter en skiulykke

Den franske skuespilleren og modellen Gaspard Ulliel er død i en alder av 37 år etter en skiulykke i de franske alpene, melder norske VG og flere franske medier.

Gaspard Ulliel, som blant annet var modell for det franske motehuset Chanel, hadde onsdag en skiulykke og ble fraktet med ambulansehelikopter til Grenoble, hvor han senere døde på sykehus, skriver abc news.

Skuespilleren ble kjent for rollene sine som den unge Hannibal Lecter i 2007 i «Hannibal rising» og som Yves Saint Laurent i stylistfilmen «Saint Laurent» i 2014.

Men hun fikk det store gjennombruddet i 2004 i den romantiske krigsfilmen «A Long Engagement», der hun spiller den franske stjernen Audrey Tautou.

Han var også ansiktet til Chanel Bleu de Chanel-parfymen og, nylig, i den nye Marvel-serien «Moon Knight» i rollen som Anton Mogart, også kjent som Midnight Man, sammen med blant andre Oscar Isaac og Ethan Hawke.

Sørget av fansen

På skuespillerens Instagram-konto gråter fansen i løpet av ettermiddagen hvor de hyller ham med røde hjerter i kommentarfeltet.

Sammen med kjæresten, den franske artisten og modellen Gaëlle Pietri, har han en seks år gammel sønn.

https://www.instagram.com/p/BXBW0mRBu_8/

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.