Daniel Gustavsson returnerer til Örebro SK

Kantspiller Daniel «DG» Gustavsson har spilt for Lilleström SK i Norge de siste tre sesongene. Det er nå klart at IF Rune-produktet kommer hjem igjen. 31-åringen har signert en toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år for Örebro SK.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake her. Sist gang likte jeg ÖSK og jeg hadde det veldig gøy. Nå følte jeg at jeg ville komme tilbake for å hjelpe klubben tilbake til Allsvenskan. Jeg var der i 2013 og husker hvor mye det betydde for klubben og for byen. Så jeg håper å gjenoppleve det, sier Daniel Gustavsson til nettsiden til Örebro SK.

Gustavsson spilte over 100 offisielle kamper for Örebro mellom 2013 og 2016 før han dro til kamper i Elfsborg, etterfulgt av Lilleström. Kontrakten hans med den norske klubben gikk ut etter forrige sesong og da ble «DG» enige om en retur til Örebro som falt fra Allsvenskan i år.

– Å kunne ønske DG Örebro velkommen tilbake for å spille med den svarte og hvite skjorten igjen er fantastisk. Med sin hastighet, banebrytende evner og teknologi vil den være en viktig del av teambyggingen vår. Han har mange utmerkede egenskaper og har akkumulert verdifull erfaring, og vi vil ha stor nytte av det på vår returreise til Allsvenskan, sier Axel Kjäll, fotballsjef i ÖSK Football.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.