Bruce Willis dukket opp i 22 filmer på kort tid, til tross for bekymringer for helsen hans

Denne uken annonserte skuespilleren Bruce Willis» familie at han har lidd av afasi og vil avslutte karrieren. Men ifølge en anmeldelse av Los Angeles Times Willis helse har bekymret de som har jobbet med ham i flere år.

Afasi påvirker offerets evne til å kommunisere og oppstår ofte i forbindelse med hjerneslag.

Mange roller på kort tid

Rundt 20 personer avisen snakket med sa at Bruce Willis ikke virket frisk. Samtidig var det mer produktivt enn noen gang på IMDB-listen at Willis har hatt roller i 22 lavbudsjettfilmer siden 2020.

Regissører og andre regissører fra LA Times snakket med vitner om at Willis ikke ser ut til å ha vært helt klar over hvor han var under innspillingen, hvor han ofte kunne få en lønn på to millioner dollar, tilsvarende 18,8 millioner kroner. for to dager. arbeid.

Ifølge varslere hadde Bruce Willis problemer med å huske replikker og fikk dem lest opp med et headset.

«Jeg følte meg syk»

Regissør Jesse V Johnson, som regisserte lavbudsjettfilmen White Elephant, sier han spurte Willis» team, ledet av hans tidligere assistent, om skuespilleren virkelig hadde det bra. Johnson skal ha blitt forsikret om at Willis hadde det bra, og det ryktes også at han fikk tilbud om å spille inn flere filmer med Bruce Willis, men han takket nei.

– Vi er Bruce Willis-fans og hele oppsettet føltes feil og til slutt en trist slutt på en fantastisk karriere ingen av oss følte seg komfortable med.

Assistenten fikk millioner

Bruce Willis» tidligere assistent signerte en kontrakt for tre filmer i 2018 med filmstjernen som assistenten er produsent av. LA Times gjennomgikk kontrakten og viste at assistenten mottok 200 000 dollar, 1,8 millioner dollar, per film. Et år senere signerte han en lignende avtale for ytterligere to filmer.

Assistenten kommenterte ikke LA Times-artikkelen.

I et par år reagerte fansen på at Bruce Willis hadde så mange små roller i lavbudsjettfilmer. Razzie-gallaen, som «roser» årets verste filminnsats, opprettet en spesiell kategori i 2021 for «den verste skuespillet til Bruce Willis» fordi han har dukket opp i så mange filmer.

Siden Bruce Willis diagnose ble kjent, har Razzies droppet kategorien.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.