Betydelige tilbakekjøp av konsesjoner ved inngangen til året

Utgave datert 04.01.2022

Jeannin-gruppen bekrefter oppkjøpet av Rose-gruppen

Nevnt i september i fjor ble oppkjøpet av fire Volkswagen- og Audi-butikker i Rose-gruppen av Yves Jeannin godkjent 1. januar.

Nettverk

Bruktmarkedet vokste med nesten 8 % i 2021

Til tross for en nedgang på 4,5 % i desember, hadde bruktmarkedet et godt år, opp 7,9 % til mer enn 6 millioner registreringer.

markeder

François Hoehlinger utnevnt til administrerende direktør i Troopy

François Hoehlinger går inn i oppstartsselskapet Troopy i den nye stillingen som administrerende direktør.

Avtaler

Michelin autorisert til å ta enekontroll over Allopneus-plattformen

Konkurransetilsynet har gitt Michelin fullmakt til å ta 100 % kontroll over Allopneus til tross for plattformens betydelige markedsandel (40 %) i online dekksalg i Frankrike.

Internett

Sophie Desormière er ny styreleder i Navyas styre

Fra 5. januar 2022 vil Sophie Desormière slutte seg til Navya som styreleder, og etterfølger Pierre Lahutte som har tatt på seg den midlertidige stillingen.

Avtaler

Norge: ledet av Tesla erobrer elektrisk to tredjedeler av bilmarkedet i 2021

(AFP) – Drevet av Tesla-salget var nesten to tredjedeler av nyregistreringene helelektriske biler i 2021 i Norge, sa et spesialistorgan mandag, et tall uten sidestykke i verden.

markeder

Mercedes avduker EQXX, sin visjon om den elektriske fremtiden

Mercedes avslørte i går kveld sitt EQXX-konsept, en ekstremt aerodynamisk og effektiv futuristisk sedan, som bruker mindre enn 10 kWh per 100 km og med en WLTP-rekkevidde på 784 km.

Byggherrer

Lyradarer gjør sin debut på veien

(AFP) – Lyradarene vil bli testet i løpet av de kommende ukene i syv franske samfunn, med bøter på 135 euro i løpet av tre måneder for kjøretøy som er for støyende, sa departementet for økologisk overgang i en uttalelse.

Rundt bilen

Bonuser og straffer, som vil gjelde i 2022

Nytt tak på straffen, ankomst av vektstraffen, forlengelse til 30. juni av bonusene på elbiler og ladbare hybrider 2021. Kort oppsummering av endringene i bilavgiften fra 1. januar 2022.

markeder

Nettverkskategori

Jeannin-gruppen bekrefter oppkjøpet av Rose-gruppen

Nevnt i september i fjor ble oppkjøpet av fire Volkswagen- og Audi-butikker i Rose-gruppen av Yves Jeannin godkjent 1. januar.

04/01/2022

Fra BymyCar til Cosmobilis slår Jean-Louis Mosca og Carlos Gomes seg sammen med Crédit Agricole

Crédit Agricole blir en strategisk aksjonær i BymyCar-gruppen som en del av en innsamling og gjennomgang av dens juridiske struktur. De to partnerne kunngjør også et joint venture-prosjekt for bilfinansieringsvirksomhet. Forklaringer med Carlos Gomes, administrerende direktør i BymyCar Group.

23/12/2021

Paul-Henri Dubreuil: «Utviklingen av kontraktsforholdet presser oss til å bli enda bedre»

I anledning den betydelige utviklingen i Citroën-nettverket, forteller Paul-Henri Dubreuil oss om sine ambisjoner for 2022, sin strategi for å redusere sine faste kostnader og sine industrielle prosjekter, for eksempel opprettelsen av et tredje klargjøringssenter for brukte kjøretøy, i Saintes av slutten av 2022.

21/12/2021

Trigano autoriserte til å overta de tre første franske bobilforhandlerne

Trigano har fått fullmakt til å overta gruppene CLC Loisirs, Loisiréo og Sud Loire Caravanes, som til sammen sysselsetter 800 personer og genererer en omsetning på over 400 millioner euro gjennom rundt førti salgssteder.

16.12.2021

Eden Auto vurderer oppkjøpet av Auto6440-gruppen

Pascal de Bonnières forbereder seg på å selge alle sine Nissan-, Kia- og Mitsubishi-forhandlere til Eden Auto-gruppen.

16.12.2021

Jallu-Berthier-gruppen, potensiell kjøper av de fem Ford-forhandlerne i Ile-de-France fra Parot-gruppen

Major Ford-distributør, med Courtoise Automobile-merket på et stort skilt nord i Paris-regionen, forventes Jallu-Berthier-gruppen å utvide sør i Paris med oppkjøpet av 5 Ford-forhandlere (tidligere Behra-gruppen) for salg av gruppen Parot.

16.12.2021

AD ønsker å generalisere salg av brukte kjøretøy i sitt nettverk

AD-merket ønsker å generalisere bruktbilbransjen blant sine 1500 reparatører for å gjøre dem til ekte multimerkeagenter og øke forretningspotensialet deres innen vedlikehold og reparasjon av brukte kjøretøy.

15/12/2021

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.