Anand Mahindra deler et fantastisk bilde av Indian Road med 70 tilbakekoblinger

Anand Mahindra er en stolt indianer, mange eksempler på dette kan enkelt sees gjennom innleggene hans på sosiale medier. I tillegg til å sette pris på og belønne noen av vanlige menneskers mest ekstraordinære bragder, kan ikke styrelederen for Mahindra-gruppen la være å beundre de mest overraskende og dyrebare edelstenene som ligger i de diskrete lommene til landets geografi. Som et bevis på hans urokkelige kjærlighet til skjønnheten i India, svarer Mahindras siste tweet på en artikkel av den norske diplomaten Erik Solheim. Solheim delte et Twitter-innlegg med tittelen «Amazing India» og ledsaget det med et fantastisk flyfoto av Kolli Hills Road, Namakkal i Tamil Nadu. Politikeren kalte det en av Indias dristigste fjellveier, og avslørte at åsene har 70 sammenhengende hårnålssvinger.

Mahindra hadde den sunneste, ydmykeste reaksjonen på innlegget. Han sa at han rett og slett var overrasket over den «fenomenale» siden av landet sitt og at han faktisk ville ta med seg et av sitt eget firmas mest kjente terrengkjøretøy, Thar, inn i åsene i Tamil Nadu. .

«Erik, fortsett å vise meg hvor lite jeg vet om landet mitt!» Det er rett og slett fenomenalt. Jeg vil vite hvem som har bygget denne veien, og da vil jeg bare stole på at min Thar tar meg dit! »Skrev industrimannen i sin tweet på mikrobloggsiden.

Når vi snakker om Thar, er det en av de billigste terrengkjøretøyene i India og har vært en stor hit blant bilister siden lanseringen for mange år siden. Takket være sin sjeldne kombinasjon av robust maskinvare og moderne teknologi, har Mahindra Thar enestående appell blant mange mennesker. Offroad-livsstilen, som har evnen til å tåle ekstreme forhold, har sett mange vellykkede oppgraderinger og stilendringer gjennom årene.

Anand Mahindra overrasket nylig Twitter-følgerne sine ved å dele hans interessante syn på å kjøre andre kjøretøy enn hans egne. En bruker av mikrobloggnettstedet spurte forretningsmogulen om han kjører ikke-Mahindra-hjul. Enkelte spurte: «Sir, kjører du noen andre biler enn Mahindra?» Han la til: «Jeg hadde ingen anelse. «

I tillegg inkluderte han «Jeg tuller» som en morsom advarsel etterfulgt av en emoji med et smilefjes.

Les alle de siste nyhetene, siste nyhetene og koronavirusnyhetene her.

Ikke alle nyheter på nettstedet uttrykker synspunktet til nettstedet, men vi overfører disse nyhetene automatisk og oversetter dem ved hjelp av programmatisk teknologi på nettstedet og ikke av en menneskelig redaktør.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.