3 videospill som lar spillere tjene kryptovalutaer

Det finnes flere videospill som lar deg tjene en ekstra krone hver måned bare ved å spille. Disse spillene er knyttet til blokkjeden og gir spillere kryptovalutaer i bytte mot prestasjoner.

Det ville vært rart å skrive om videospill der kryptovalutaer spiller en viktig rolle uten å nevne Axie Infinity; det Pokémon-lignende spillet som spilles av nesten 2 millioner mennesker hver dag.

Selv om dette konkurransedyktige og komplekse spillet kan være enormt lønnsomt for spillere, er inngangskostnadene svært høye i disse dager. For å begynne å spille, må du sette inn tre fulle AXS-tokens i dag. I skrivende stund er dette rundt $450.

Her pga AM virksomhet ser etter 3 andre spill hvor du kan tjene kryptovalutaer.

1. Myntjaktens verden

«Jeg tjener rundt $10 i Bitcoin og Ethereum hver uke,» sa en Reddit-bruker av mobilvideospillet Coin Hunt World. I denne Pokemon Go-klonen kan spillere tjene en rekke kryptovalutaer ved å løse gåter i byen deres.

Over tid kan du koble spillprofilen din til en Uphold-lommebok. Dine kryptovalutagevinster i spillet blir deretter overført til den lommeboken hver tirsdag. Derfra kan du sende dem til en kryptolommebok du velger.

Dessverre: Spillet er foreløpig kun tilgjengelig i Canada, USA og enkelte deler av Storbritannia. I følge utviklernettstedet er det en utgivelse i Nederland planlagt snart. Det er ikke kjent når Coin Hunt World blir utgitt i Belgia.

2. Crypto Royale

I dette spillet ser det ut som den enormt populære Agar.io, spillere konkurrerer på en liten arena. Den siste som står tjener en tilfeldig mengde ROY-mynter. Etter å ha samlet minst 5 ROY-mynter, kan den allerede flytte til en kryptolommebok.

En runde med Crypto Royale. (skjermdump)

Det fascinerende spillet er gratis i nettleseren din og også veldig tilgjengelig og vanedannende. Å samle 5 ROY-mynter tar maksimalt én time.

3. Berserk

Berserk er et online spill basert på et populært russisk handelskortspill. Selve spillet ser mistenkelig ut som Activision Blizzards Hearthstone, men det har mange av sine egne unike måter å forbedre den personlige spillopplevelsen på.

Spillet er tilgjengelig på smarttelefoner, men kan også spilles i nettleseren. De som registrerer seg gratis vil motta noen få kort til å begynne med, men må etter hvert kjøpe flere spillekort (noen ganger i form av NFT). Likevel er det ikke nødvendig å spille og få tak i kryptovalutaer.

Spillet betaler sine spillere i Lava Coins, som er utviklet av blokkjedeselskapet Vulcan Forged. Hvis du taper eller vinner et spill, får du Lava Coins. Den som vinner et spill mottar naturlig nok en større mengde Lava. Disse Lava-gevinstene legges inn i en slags premiepott hver måned. Enhver person som legger kryptovalutaer i denne potten vil da bli betalt i et tilfeldig antall PYR-mynter, en annen Vulcan kryptovaluta. Disse myntene havner automatisk i kryptolommeboken din når du spiller.

Vil du noen gang kunne bli rik med dette digitale kortspillet? Kanskje. PYR-mynter finnes på blokkkjeden Ethereum (ETH) og Polygon (MATIC). Når dette skrives koster et PYR-token rundt $ 18. Hver uke er det også $ 1 000 til $ 10 000 verdt med PYR-mynter som blir gitt bort i spillet.

«Til slutt er det lett å tjene litt PYR. Jo mer lava du kan legge på tallerkenen din, desto større er sjansene dine for store belønninger», konkluderer en Reddit-bruker.

(kg)

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.