Zelenskyy fordømmer brudd på ukrainsk suverenitet: «Vi er ikke redde for noe eller noen» – Politikk

President for Forbundsdagens utenrikskomité Michael Roth (SPD) ser eskaleringen av konflikten i Ukraina av Russlands president Vladimir
Sett inn et vendepunkt for Europa. Sett inn I hans tale til nasjonen forsøkte jeg å klargjøre de siste 30 årene siden jernteppets fall, sa Roth til «Rheinische Post».

«Han går stadig tilbake til livets traumer, Sovjetunionens sammenbrudd. Og nå prøver han å snu situasjonen.» Sett inn «undergraver vesentlig Ukrainas rett til å eksistere«.

Roth sa at Putins nåværende handlinger minner om Georgia-krisen, da Russland anerkjente utbryterregionene Sør-Ossetia og Abkhasia. «Vi har blitt lurt igjen. Luhansk og Donetsk vil ikke bli uavhengige stater, men de vil komme under full kontroll av Russland. Dette er veldig bittert, spesielt for Ukraina.»

Putins krav på makt spenner over «hele Øst-Europa», sa Roth. Dette skaper frykt i EU-landene i Sentral- og Øst-Europa. «På ett punkt, men Sett inn tapt. Den klarte ikke å splitte Vesten, EU og NATO, sa Roth.

Det er bra at EU sammen med USA har brukt de siste ukene til å forberede vidtrekkende sanksjoner. «Jeg vil anbefale å bevege deg raskt og fossende. Ikke av frykt Sett innmen for å forhindre at noe verre skjer, «sa Roth.» Det verste ville være en varm krig i Ukraina.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.