Vektgrafikken under håndball-VM er like fantastisk midt på høsten

1) Tondövheten

Å vise vekten til de kvinnelige spillerne i håndball-VM for kvinner på TV-grafikken var like talentfull som det var da det var alver som famlet folk midt på høsten. Dette er noe som aldri har gått bra, men gitt den pågående debatten er idioti og døvhet total.

2) Vitser om håndball

Norge – Puerto Rico 43–7. Sverige – Kasakhstan 55-20. Den største spøken med tallene var at resultatene kom da håndball-VM for kvinner var i mellomrunden.

3) Venstre rasling

Denne ukens fotballkaos. Hammarby-trener Milos Milojevic har vært og møtt Rosenborg. En handling som mange talsmenn ser på som en utroskap som ikke kan tilgis.

4) Bajens råd

Når Rosenborg har introdusert en ny manager, ville det ikke være en overraskelse om Hammarby gjorde det også og satte Milos Milojevic i kjøleskapet. Neste HTFF?

5) Hockeykaoset

Apropos kaos. Det går ikke en uke uten at kaoset i Djurgården hockey får ny fart. Laget er giftig og det vises på tribunen. Kun 3.499 tilskuere i siste kamp.

6) Utvalg av hockey

Etter tre svenske ligagull som Växjö-manager, blir Sam Hallam ny landslagskaptein for Tre Kronor og konseptet «rett person på rett sted» har aldri vært mer passende.

7) Hockey fiaskoskudd

SHL Linköping – Oskarshamn er suspendert på grunn av hull i isen. Nok fordi det vanligvis er et problem å komme til isen for å spille bandy. Herrehockey…

8) Skimøtet

Frida Karlsson mot Therese Johaug. Det som gjør søndagens renn i Davos enda mer interessant er at det avgjøres til omtrent samme odds som de neste OL-rennene.

9) Skikvalifikasjoner

Høyde og tøff konkurranse gjør helgens Davos-kamper til en OL-kvalifiseringskamp for kvinnelandslaget. Seks skiløpere føler seg gitt. Det er tøft for de to siste OL-plassene.

10) Mørke på ski

For det første lover SMHI et skikkelig snøskred i prognosene. Noen dager senere faller det i stedet et foraktelig regn på ansiktet ditt. Det er det samme synet hver vinter.

11) Lyset på ski

De som tok til banen i Ågesta gjorde en kjempejobb. To klassiske baner og en skate seng kan gjøre. Som til tider er overfylt som i Vasaloppsbakkene du må ta.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.