TCS donerer for sjette år på rad til et av Sveriges største pediatriske sykehus

Siden 2016 har Tata Consultancy Services (TCS) valgt å donere penger til fordel for Astrid Lindgren barnesykehus ved Karolinska universitetssykehuset, som i år er sjette året på rad. Donasjonen er en del av et langsiktig tiltak for å legge til rette for sykehusopphold for barn. Årets donasjon til Astrid Lindgren barnesykehus er på 175 000 SEK

Tidligere donasjoner har hjulpet barnesykehuset med moderne, interaktiv teknologi til å gjøre en av sykehusets korridorer for barnepasienter levende og spennende, samt nye lydputer som hjelper barn med å lytte til musikk eller eventyr. De installerte også et såkalt sanserom, en interaktiv veggprojektor på sykehusets leketerapiavdeling, og kjøpte en AV1-robot utstyrt med innebygget kamera, mikrofon og høyttalere som lar eleven se, høre og snakke med omgivelsene. fra egen sykehusseng. Roboten gjør at barna som blir tatt hånd om på sykehuset kan være en del av klassen deres og delta i undervisningen nesten som om barnet var fysisk til stede.

Med årets donasjon donerte TCS totalt 945 000 SEK til sykehuset.

Avinash Limaye, regionsjef for TCS i de nordiske landene, sier: «Hos TCS er det et stort engasjement for helse og velvære til folket vårt og samfunnet for øvrig. I Sverige har vi valgt å engasjere oss gjennom samarbeid med Lidingöloppet og Astrid Lindgrens Barnasjukhus. I år er det sjette året på rad TCS donerer til Astrid Lindgren barnesykehus til beste for barna som blir tatt hånd om der, og vi håper og tror at vårt bidrag vil utgjøre en forskjell.»

Svante Norgren, temasjef ved Astrid Lindgren barnesykehusuttaler: «TCS-støtte er svært velkommen. Barn som trenger pleie på sykehus har ofte sterkt begrenset skolegang, noe som gjør at de risikerer å bli stående igjen i skolearbeid og i kontakt med skolekamerater mer enn de For å motvirke dette har vi støtten. av TCS kunne kjøpe en AV1-robot i 2021. Ved hjelp av en app kan eleven slå på roboten, samhandle med klassen og delta i undervisningen nesten som om barnet fysisk var der. nå brukes i stadig større omsorg- gi situasjoner der barn får omsorg.»

Mye av TCS eies, gjennom Tata Sons, av stiftelser som har som mål å støtte blant annet helse, utdanning, kunst og kultur. I en samling av århundrets største filantroper, utgitt av EdelGive Hurun i juni 2021, kom Jamsetji Tata på førsteplass, med donasjoner anslått til totalt 102,4 milliarder dollar.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.