Sverige vs Norge – premiere i dag

Ny sesong av Sverige mot Norge

Det er igjen tid for årets største landskamp når den svenske og norske skiprofilen møter opp i en ny sesong av «Sverige vs Norge».

FOR Å VITE MER:

Den første delen av tredje sesong av Sverige mot Norge er nå tilgjengelig for streaming Spill TV4 Og C Annet. I det populære løpsprogrammet kan vi følge svenske og norske stjerner innen langrenn og skiskyting, mens de konkurrerer mot hverandre i ulike utfordringer.

Norge vant den første sesongen av programmet, men Sverige er forsvarende mester etter det svenske laget, med Frida Karlsson i tet beseiret han nylig det norske laget, anført av Marit Bjorgen. Den nye sesongen ledes av Björgen og hun deler oppdraget Gunde Svan.

I tredje sesong Sverige skaper et velkjent lag som består av kjernen: Maddalena Forsberg, Stina Nilsson, Marco Hellner Og Anders Södergren, mens Norges ledende kvartett består av Thomas Alsgaard, Johannes Thingnes Bo, Astrid Uhrenholdt Jacobsen Og Tora Berger.

Nyheten med denne sesongen er at de to lagene får en kontinuerlig forsterkning av noen flere stjerner i løpet av sesongen. Det svenske laget vil få støtte av Elvira Öberg, Martin Ponsiluma Og Jörgen Brink, og det norske laget får forsterkninger i form av Therese Johaug, Magnus stønnet, Marthe Kristoffersen Og Emil Iversen.

«Sverige vs. Norge» er tilgjengelig for streaming på TV4 Play og C More og sendes på TV4. Nye episoder kommer på tirsdag.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.