Super Mario Bros. Uåpnet spill gir rekord på 2 millioner dollar | Spill

Ifølge Rally-salgsplattformen, hvor spillet var til salgs, hadde boksen aldri blitt åpnet og var i eksepsjonell stand. Tilstanden til spillet ble vurdert til 9,8 A + på Wata-skalaen, ifølge Engadget, noe som gjør at spillet ser ut som nytt.

Rally fortalte New York Times at denne uåpnede Super Mario Bros.-kassetten ble kjøpt i april 2020 for 140 000 dollar. I fjor ble et tilbud på 300 000 dollar avslått. En anonym kjøpers tilbud på 2 millioner dollar ble akseptert.

Salgsplattformen fungerer forøvrig ikke på samme måte som tradisjonelle auksjonshus. Kjøp samleobjekter og gi interesserte parter muligheten til å kjøpe lager av disse gjenstandene. Når det gis et tilbud på en vare, ber Rally først om tillatelse fra aksjonærene før den kan selges for tilbudet.

Dette er ikke første gang et spill av Nintendo slår rekorder. Forrige måned ga en uåpnet Nintendo 64-kassett av Super Mario 64 1,56 millioner dollar. Denne ble konvertert for over 1,3 millioner og var verdensrekord på den tiden.

Verdensrekorden for den var $870 000 for en The Legend of Zelda-kassett for NES. Super Mario Bros. ble utgitt i Japan i 1985 for Nintendo Entertainment System.

Regina Becker

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.