Stendörren foretar første oppkjøp i Norge og kjøper svenske kroner 55 millioner industri- og lagereiendom i Oslo-regionen

pressemelding

3. desember 2021

Stendörren Fastigheter AB (publ) etablerer seg i det nye markedet til Oslo-selskapet gjennom oppkjøp av industrieiendommen og lageret Heiasvingen 33, Lillestrøm fra en privat selger. Eiendommen blir Stendörrens første oppkjøp i den attraktive Oslo-regionen. Den avtalte eiendomsverdien utgjør NOK 55 millioner, tilsvarende cirka SEK 55 millioner, og det totale utleiebare arealet er 2.850 kvadratmeter. Eiendommen er i sin helhet utleid til leietaker med en leieavtale som løper frem til 31. juli 2031.

Tilgang er planlagt til 17. desember 2021.

«Vi er glade for å ha startet reisen i Norge og fortsette vår ekspansjon inn i et nytt marked. Vi tror at i Oslo-regionen, som er et marked vi har fulgt en stund, er det attraktive virksomheter som kan bidra med god avkastning og verdivekst. Eiendommen ligger i et konsolidert industriområde og er leid ut på langsiktig kontrakt til en sterk leietaker.«, sier Erik Ranje, administrerende direktør i Stendörren.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Erik Ranje, administrerende direktør, 08-518 331 00 eller erik.ranje@stendorren.se

Johan Malmberg, transaksjonssjef, 070-147 25 04 eller johan.malmberg@stendorren.se

Dette informasjonen er slik at Stendörren Fastigheter AB er forpliktet til å offentliggjørea i samsvar med EUs markedsmisbruksforordning. Informasjonen ble, ved nevnte kontaktpersons omsorg, lagt frem for publisering 3. desember 2021 kl. 14.35 sø.OG.

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) er et ekspanderende eiendomsselskap notert på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vårt forretningsidé er å skape langsiktig lønnsom vekst av stoffer ved å forvalte, utvikle og erverve eier- og byggerettigheter innen logistikk og lett industri i regioner i vekst . I tillegg perfeksjonerer vi kommersielle og industrielle eiendommer ved å skape boligrettigheter for videre utvikling og forvaltning på attraktive steder, hovedsakelig i Stor-Stockholm og Mälardalen.

For mer informasjon om Stendörren Fastigheter AB (publ), se: www.stendorren.se.

Følgende vedlegg er tilgjengelige for nedlasting:
Heiasvingen pressemelding 33

Se hele pressemeldingen og andre nyheter fra dette selskapet Cision Nyheter.
Vil du bli sett med nyhetene dine på Di.se?
Les mer om publikasjonen på Di.se


Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.