solid ordrebok på 9 måneder og forbedret resultat

Ordrekjøpet av det franske industrikonsernet nådde € 14,3 milliarder i perioden, opp 47 %.

Store kontrakter fulgte for Alstom i 2021, i de første ni månedene av det forskjøvede regnskapsåret 2021-2022, så industrimannen sin omsetning øke med 11 % til 11,4 milliarder euro.

Ordrekjøpet av det franske konsernet nådde 14,3 milliarder euro i perioden, opp med 47 %.

Bare i tredje kvartal var ordreinngangen 4,57 milliarder euro, sammenlignet med 4,36 milliarder et år tidligere, og omsetningen steg til 3,91 milliarder euro mot 3,71 milliarder i samme periode 2020-2021 (+ 5,2%).

«Umatched» ordrebok.

Alstom har særlig dratt nytte av en rekke bestillinger i Europa, hvor store investeringer i bærekraftig mobilitet øker. Det er den «mest kommersielt dynamiske regionen,» kommenterer dens administrerende direktør, Henri Poupart-Lafarge, i en pressemelding.

«Våre inntekter vokste som vi annonserte, takket være akselerasjonen av produksjonen og stabiliseringen av rullende materiellprosjekter, samt den gode ytelsen til tjenestesektoren.»

Den «umatchede» ordreboken nådde € 77,8 milliarder per 31. desember, ifølge en uttalelse offentliggjort torsdag.

Konsernet regner med fortsatt vekst i omsetningen (nye kontrakter ble signert i begynnelsen av året, hvorav nesten € 2 milliarder i Norge) og på gradvis gjenoppretting av driftsresultatet, men «forutsetter ingen ytterligere forstyrrelser i økonomien. og betydelige mangler i forsyningskjeden, som vil ha en betydelig innvirkning på konsernets evne til å tilby sine produkter og tjenester.

Olivier Chicheportiche BFM Affari Journalist

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.