Retur til Nice for United Airlines våren 2022

United (PRNewsfoto / United Airlines)

United Airlines kunngjorde sent i forrige uke at de ville gjøre den største transatlantiske ekspansjonen i sin historie, med 10 nye flyreiser og fem nye destinasjoner.

Blant de nye destinasjonene som serveres fra neste vår finner vi Amman, Bergen (Norge), Azorene i tillegg til Palma de Mallorca Og Tenerife i Spania. Disse fem destinasjonene skulle for første gang betjenes av et amerikansk selskap.

I tillegg vil United legge til nye ruter til fem europeiske destinasjoner allerede neste år. Selskapet planlegger å lansere Berlin-Washington DC, Dublin-Newark, Milan-Chicago, München-Denver og Roma-Newark.

United vil også gjeninnføre en annen daglig flyvning til Frankfurt-Newark og en daglig flyvning mellom Zürich og Chicago. Til slutt konsoliderer selskapet sin tilstedeværelse i Frankrike. Det vil tilby en daglig frekvens mellom Nice og Newark. Flyreiser starter 29. april. Flyselskapet ville derfor konkurrere med Delta Air Lines og La Compagnie på denne ruten, i det minste i sommersesongen.

I følge siste statistikk fra OAG er United Airlines det fjerde største flyselskapet i verden med 3,23 millioner seter i salg for uken 18. oktober.

Luc Citrinot

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.