Red Bull kunngjør første konkurrerende byturnering: Skylines | eksport

Red Bull Metropolis er den første konkurrerende turneringen i Cities: Skylines, et enkeltspillerspill der du må designe den ideelle byen. Cities: Skylines er ikke tradisjonelt et konkurrerende spill, så Red Bull, i samarbeid med spillutvikleren Paradox Interactive og Cities: Skyline-fellesskapet, har kommet opp med flere utfordringer som innholdsskapere trenger for å løse på en mest mulig kreativ måte.

Teksten fortsetter under tweeten.

Utfordringene spenner fra å redusere trafikken i byen ved å bygge et effektivt sykkelnettverk til å beskytte byen mot et ødeleggende meteornedslag. Utfordringer må gjennomføres innen den tildelte fristen på 30 minutter. Poeng tildeles basert på en rekke spillefaktorer, men ting som kreativitet og realisme teller også med i poengsummen. Red Bull har ikke annonsert noe om den mulige premiepotten ennå.

Red Bull Metropolis finner sted 21. august og vil bli sendt på både YouTube og Twitch på Red Bull-kanalen. Etter hver utfordring diskuterer populære YouTuber City Planner Plays den ideelle måten å fullføre hver utfordring fra opplevelsen av å være en ekte byplanlegger.

I tillegg vil fire innholdsskapere Biffa Plays Indie Games, guill18, RTGame og The Spiffing Brit også strømme på sine egne YouTube- eller Twitch-kanaler under arrangementet. Så du kan velge om du vil fokusere på en streamer eller den generelle flyten til Red Bull Metropolis.

Se våre esport-videoer:

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.