Polakkene skjøt for første gang på 270 minutter. Og det er fem ganger på en gang. Polsk nasjonal pogrom

Det polske landslaget har ikke lagt igjen noen illusjoner til motstanderne, selv om det var nordmennene som scoret kampens første mål. Allerede i kampens 13. minutt beseiret Oscar Aga den polske keeperen. Spillerne til Milosz Stępiński kom seg raskt etter nederlaget, noe som førte til en utligning allerede etter 19 minutter. Gjerningsmannen for kuppet var Arkadiusz Pyrka.

Se videoen
Sousa bør dukke opp i Polen oftere! «Sett spørsmål» [SEKCJA PIŁKARSKA #94]

Polen vinner med Norge i en vennskapskamp. Høy seier

Siden den gang er det kun polakkene som har scoret i denne kampen. I første omgang kom Maciej Mas (27′) Mateusz Maćkowiak (38′) inn på listen over skyttere. I andre omgang ble Magnus Smelhus Sjøeng beseiret to ganger av Dominik Piła (46. og 66. minutt). Det tok Chrobry Głogów-midtbanespilleren bare ett minutt å score et mål. Han dukket opp på banen tidlig i andre omgang.

Det polske landslaget var representert av følgende medlemmer: Kacper Tobiasz – Aleksander Paluszek, Jakub Iskra (Mateusz Żukowski), Maksymilian Tkocz – Arkadiusz Pyrka (Dawid Kocyła), Kacper Radkowski (Bartłomiej Eizenchart), Jan Biegaiski (Woj), ) Ernest Terpiłowski (Dominik Pila), Mateusz Maćkowiak – Maciej Mas.

Tyske innsatte! Og det kunne vært enda bedre. En god kamp for polakkene

Seieren mot Norge var svært viktig for trener Stępińskis spillere, ettersom laget hans ikke scoret et eneste mål de siste 270 minuttene. De siste kampene til det polske U20-landslaget i Eliteligaen endte med balanse: to uavgjorte (uten mål) og ett tap (mot Italia 0: 2). Tidligere skjøt polakkene mot nordmennene i en 1-1 vennskapskamp.