oppheving av restriksjoner øker forretningsreiser

Siden kunngjøringen av lettelsen av formaliteter i Storbritannia, har bestillinger gjort av internasjonale forretningsreisende økt med 169 % ifølge CWT

Fra Storbritannia til Vietnam letter forretningsdestinasjoner endelig på regelverket som hadde begrenset internasjonal mobilitet i to lange år. Og selvfølgelig gir denne tilbakegangen til det normale forretningsreisende vinger. Fri deg fra den forskriftsmessige tvangstrøyen, fri deg fra prosedyrene til førti år gammelfra test PCR gjentatte ganger tar de nomadiske fagfolkene opp – delvis – den tapte tiden. Dataene offentliggjort torsdag av CWT bekrefter en ganske logisk trend, men alltid god å tyde i disse krisetider …

de høyeste nivåene av forretningsreiser siden starten av pandemien

» Vi ser det høyeste nivået av forretningsreiser siden starten av pandemien, og selv om Helse og sikkerhet reisende må alltid forbli førsteprioritet, fjerning av barrierer og usikkerhet vil være nøkkelen til å oppnå en fullstendig helbredelse sier Michelle McKinney Frymire, administrerende direktør i CWT. Og han legger til: » Dette vil bidra til å stimulere økonomisk vekst, og det er oppmuntrende å se de potensielle fordelene ved at enkelte land letter disse restriksjonene. «.

Til støtte for disse påstandene har TMC valgt tre casestudier: i StorbritanniaJegInde og Norge. Tre markeder hvor han sammenlignet antall internasjonal reise før og etter lettelser i tiltak. Og i alle tre tilfellene er faktisk økningene svært markerte, noen ganger med tresifrede vekstrater, som i Storbritannia. Siden kunngjøringen i januar om eliminering av PCR-tester for vaksinerte reisende, som har vært gjeldende siden midten av februar, ukentlige bestillinger for internasjonale reiser økte med 115 %.. Bedre: i motsatt retning, for utenlandske reisende som ønsker å reise på britisk territorium, vil økningen bli oppnådd 169 % sammenlignet med uken før kunngjøringen.

CWT
Kilde: CWT bookingdata

Merk at, til tross for sin nærhet, den fransk marked han er ikke den som har bidratt mest til disse forestillingene. Britiske forretningsreisende flyttet hovedsakelig til USA, samt Tyskland, Spania, Irland og Nederland. Når det gjelder utenlandske reisende som reiser mer til Storbritannia etter denne avslapningen, er de amerikanske, tyske, sveitsiske, nederlandske og franske markedene denne gangen sitert av CWT.

I Inde, er trenden også svært markert i henhold til dataene samlet inn av forretningsreisebyrået. Bestillinger foretatt av utenlandske fagfolk økte med 139 % etter kunngjøringen om slutten av testene og deretter om isolasjonen, i midten av februar. Internasjonale bestillinger av indiske reisende økte også betydelig (+ 64 %). Også her er USA nøkkelmarkedet, med tanke på avganger eller ankomster. Ikke overraskende er Storbritannia også til stede i begge retninger. Det skal bemerkes at det franske markedet bidro betydelig til økningen i reserver på det indiske markedet.

CWTNår det gjelder det norske markedet, kjennetegnes ved både mer moderate vekstrater (+ 72 % og + 67 %), og reversert sammenlignet med de to andre casestudiene: «utgående» bestillinger har utviklet seg mer enn «inngående». Videre, med unntak av det amerikanske markedet, består forretningsreiser til og fra Norge av europeiske destinasjoner.

CWT
De fem markedene med mest merkbar økning i bestillinger til og fra Norge

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.