Olympia 2021: Tyskland viser sterke nerver og vinner spennende håndballthriller mot Norge

• AvSe mer

å konkludere

Det tyske håndballlaget slår Norge og har best sjanse til å kvalifisere seg til kvartfinalen i OL i 2021.

Tyskland – Norge 28:23 (14:11)

Dannelse av Tyskland:
Bitter (HSV Hamburg), Wolff (KS Vive Kielce) – Kastening (MT Melsungen), Schiller (Frisch Auf Göppingen), Weinhold (THW Kiel), Golla (SG Flensburg-Handewitt), Ph. Weber (SC Magdeburg), Drux ( Foxes Berlin), K. Häfner (MT Melsungen), Kühn (MT Melsungen), Gensheimer (Rhein-Neckar Löwen), Knorr (Rhein-Neckar Löwen), F. Lemke (MT Melsungen), Pekeler (THW Kiel)

<< Aggiorna live ticker >>>

SLUTT: Tyskland viser en overbevisende prestasjon og belønnet seg til slutt med et positivt resultat. Til slutt ble det 28:23 mot Norge, noe som betyr at DHB-utvalget overgår skandinavene på stillingen og har størst sjanse til å nå kvartfinalen. Siste kamp i gruppen er mot Brasil på søndag.

+++ 28:23: Gensheimer scorer det siste poenget med et sjumetersskudd.

+++ 27:23: Kosmetiske prestasjoner fra Norge og Tyskland tar en ny pause med 20 sekunder igjen.

+++ 27:22: Weber og Weinhold satte en stopper for all tvil om en tysk seier.

+++ 25:22: To-minutters straffe for Norge og straffekast for Tyskland. Ser sterk ut etter det vellykkede DHB-utvalget.

+++ 25:22: Norge scoret og klokken viste tre minutter igjen. Ikke gi opp nå!

+++ 25:21: Åh! Timo Kastening går på mål utenfra, blir presset hardt, prøver å snu og scorer!

+++ 24:21: Johannes Bitter stopper det neste uholdbare! Utmerkede prestasjoner i dag av de to tyske keeperne.

+++ 24:21: Norge ringte neste timeout sju minutter før slutt.

+++ 24:21: Kühn spiller en-to med en motstander, står plutselig tom foran det norske målet og fullfører.

+++ 23:21: Ikke bare er Wolff sterk, det er også Johannes Bitter som desarmerer en cracker av superstjernen Sagosen.

+++ 23:21: Lykke til for Kühn, hvis skudd sklir gjennom hendene på keeperen og havner i mål. Viktig skudd!

+++ 22:21: Mail fra Norge! – og fortsatt ti minutter igjen.

+++ 22:21: Nå begynner det å bli veldig, veldig trangt igjen. Tyskland tillater seg enkle feil som Norge kaldt utnytter.

+++ 21:18: Dobbeltmål Norge og kun tre mål foran for DHB-uttaket. Det er fortsatt 14 minutter igjen.

+++ 21:16: Norge skyter på stolpen, Kai Häfner gjør det bedre på den andre siden og høyner for Tyskland.

+++ 20:16: Men nå! Schiller og Gensheimer øker syv meter for Tyskland. I tillegg innkasserer Norge neste straff.

+++ 18:16: Det forblir tett og hardt omstridt. Ingen lag kan for øyeblikket score flere mål på rad.

+++ 17:15: Ville sekunder nå. Først redder Wolff nok en gang på spektakulær måte, til gjengjeld prøver Norge å provosere frem en stormfoul og får 2 minutters straffe for det.

+++ 16:15: Mål fra begge sider scoret skandinavene i undertall.

+++ 15:14: Sagosen gjør det veldig bra, velger corner og gir Wolff ingen sjanse.

+++ 15:13: Drux med et skjult håndleddkast – og det treffer!

+++ 14:13: Innlegg, men ballen spretter av en nordmann, som så scorer og lukker nettet.

+++ 14:12: Andreomgangen starter og Norge scorer det første målet.

Olympia 2021: Tyskland leder i intervallet mot Norge

+++ 14:11: Begge keeperne reddet nok en gang ved pause, og førte Tyskland med tre mål i garderoben.

+++ 14:11: Begge offensivene får nå virkelig fart og regner slag etter slag. To minutter til pause.

+++ 13:10: Sagosen konverterer en syv meter – Norge trekker ikke på skuldrene.

+++ 12: 9: Norge følger med og blir kortere klokken 9:12. Det tyske laget må holde fokus.

+++ 11: 6: Gensheimer med fjerde straffe og sitt fjerde mål.

+++ 10: 6: Tyskland spilte modig i dag og dette ble belønnet – 10:6 fra et DHB-utvalgssynspunkt.

+++ 9: 5: Tidsspillet indikeres og plutselig slår Drux seg kunstnerisk rundt to motstandere og slår spektakulært.

+++ 8: 4: I undertall gir DHB-utvalget for stort rom for nordmennene, som prompte forkorter.

+++ 8: 3: Weber scorer og Norge tar første gang å sprette tilbake. Veldig sterk fase av det tyske landslaget.

+++ 7: 3: Igjen og igjen det samme bildet i de siste minuttene: Parade Wolff, mål for Tyskland.

+++ 6: 3: Pålitelig Mr. Uwe Gensheimer er nok en gang på sjumeterspunktet og scorer åpenbart.

+++ 5: 3: Wolff ser ut til å ha hatt en kremdag. Den tyske keeperen reddet nordmennenes to neste skudd, som kun scoret tre mål etter 15 minutter.

+++ 5: 3: Norge korter ned, men Schiller scorer sitt første mål for dagen og går tilbake til den gamle distansen.

+++ 4: 2: Hvert mål må jobbes hardt her i dag mot solide forsvar. Weinhold gjør det kraftig og scorer 4:2.

+++ 3: 2: Neste sju meter, neste mål fra Gensheimer.

+++ 2: 2: Norge utlignet og Tyskland fikk de første 2 minuttene med straffe.

+++ 2: 1: Wolff med en eksepsjonell redning, men så holdt også den norske keeperen stand.

+++ 2: 1: Kastening med et motangrep på den første tyske ledelsen.

+++ 1: 1: Gensheimer slår et straffespark for å utligne. Etter fem minutter ble det bare scoret to mål: Offensivene til begge lag er tydeligvis i vanskeligheter.

+++ 0: 1: Tyskland bommer på fordelen, til gjengjeld scorer Norge 1-0 utenfra.

+++ 0: 0: Wolffs første redning, så mister nordmennene ballen litt. Godt arbeid av den tyske defensiven.

+++ 0: 0: Her er vi!

+++ 14:07: Hei og velkommen til vår live ticker av kampen til det tyske håndballlaget mot Norge. Den fjerde kampen i gruppen for DHB-uttaket starter om mindre enn 30 minutter. En seier over Norge ville føre til at Alfred Gislasons lag åpnet dørene til kvartfinalen.

Tokyo – Neste kamp for tyske håndballspillere ved OL i 2021. Etter nederlaget mot Frankrike har stor skuffelse spredt seg til det tyske laget. «Jeg sov ikke mye,» innrømmet bakspiller Steffen Weinhold. «Era
åpenbart en stor skuffelse. Gutta løste det annerledes, sa sportsdirektør Axel Kromer i DHB. I mellomtiden er det imidlertid fordøyd og neste sjanse for DHB-gutta venter på kampen mot Norge.

Olympia 2021: Tyskland møter Norge

Med seier over skandinavene kan DHB-uttaket rykke opp til tredjeplass i gruppen og muligens unngå verdensmester Danmark i kvartfinalen. «Vi kan fortsatt vinne to kamper i den innledende runden. Vi bør gjøre det slik at vi ikke spiller mot Danmark i første knockout-runde, sa Kromer. Landslagstrener Alfred Gislason etterlyser maksimal konsentrasjon i kampen mot Norge: Det er en ekstremt viktig kamp vi må være tilstede i. fra begynnelsen. Dette er veldig viktige punkter.»

Et tap mot skandinavene ville bety en finale mot Brasil søndag. Vinneren ville gå til den fjerde knockoutfasen i gruppen. Det tyske laget må passe seg for superstjerne Sander Sagosen, under kontrakt med THW Kiel, mot Norge. «Han er en av de beste håndballspillerne i verden, om ikke den beste. Det er vanskelig å spille mot ham. Vi må legge press på ham, da gjør han feil også,» roste Kiel-lagkamerat Weinhold.

Olympia 2021: DHB-uttak med stor respekt for Sagosen

Landslagstrener Gislason er enig i sin spillers ros: «Sander er en av de beste spillerne i verden og ekstremt viktig for nordmennene, men totalt sett er de sterke. Du kan ikke bare fokusere på ham, selv om han er. stjernen av dette laget, selvfølgelig. «Tyskland må finne en måte å slå den sterke norske og Weinhold åpner dørene.» Endelig må vi ha intelligensen for å vinne kamper som dette. Vi må være mer fleksible i trange stadier og åpenbart være klar fra start, sa bakspilleren.