norske fond. Polen er hovedmottakeren

PARP minner om at den norske finansmekanismen er ikke-tilbakebetalingspliktig økonomisk støtte gitt av Norge til land som har sluttet seg til Den europeiske union (EU) siden 2004.

Støtten er rettet mot mikro, små og mellomstore bedrifter drive og gjennomføre prosjekter i vårt land. Polen er den største mottakeren av norske midler. Samfinansiering kan brukes til utvikling og implementering av innovative teknologier og produkter.

Hjelp barna og ta vare på biene

En av mottakerne av de norske midlene er Warmia and Mazury Development Foundation, som har mottatt nærmere 300.000. Finansiering i euro. Organisasjonen vil opprette et postgenerasjonsrehabiliterings- og utdanningssenter som vil tilby psykologisk støtte og didaktiske aktiviteter rettet hovedsakelig mot barn og unge med nevrologiske og psykiske lidelser og sanseintegrasjonsdysfunksjoner. Prosjektet inkluderer også elementer av kontrasterende sosial ekskludering blant eldre.

Se også: Vil den polske orden gå tom for nasjonale samfunn? «Et dårlig tidspunkt å gjøre slike endringer»

Byrået rapporterte at Klinika Krojanty også mottok støtte, som behandler pasienter med muskel- og skjelettplager og fokuserer hovedsakelig på eldre mennesker som lider av sterke ryggsmerter, leddsmerter og migrene.

bFfjUlZF

Samfinansiering av de norske midlene, verdt over 340 000 PLN euro, skal brukes til utvikling og implementering av en komplett gruppeterapitjeneste rettet mot å forbedre helsen til geriatriske pasienter. Klinikken skal kjøpe inn moderne apparater som vil forbedre behandlingen.

I sin tur, ABERIT-selskapet, takket være den økonomiske støtten fra Norge, som utgjør over 771 tusen. euro, vil lage teknologier og enheter for behandling av bier. Selskapet vil bygge et bikubevarmesystem som vil være basert på naturlig lys og vil tillate at middene som finnes i bikuben kan ødelegges på en ikke-invasiv måte.. I tillegg vil ABERIT benytte innovative varmeløsninger som vil redusere selskapets strømforbruk.

PARP indikerte at en annen mottaker er KBA Automatic, et selskap som tilbyr tjenester innen industriautomatiseringssektoren. Nesten 300 tusen Lånene i euro vil hjelpe selskapet med å implementere programmeringstjenester for robotproduksjonslinjer for selskaper utvikle industri 4.0 med bruk av ny generasjon roboter og maskiner som skal optimere de automatiserte prosessene i disse selskapene.

Støtte til driftige kvinner

Ifølge byrået Den norske giveren sørget også for tiltak for kvinneeide virksomheter eller ha en avgjørende stemme i bedriftsledelsen. Følgelig vil RECELLO implementere en ny tjeneste på det polske markedet for resirkulering av avfall fra non-woven produksjon, som det har mottatt nesten 164.000 for. støtte til euroen.

bFjUlZG

Bruken vil tillate teknologisk gjenvinning av råmaterialet i selskaper som produserer hygieneartikler, og forhindrer dermed dannelsen av avfall. I tillegg vil den innovative defibreringsgjenvinningstjenesten være basert på energi fra solcellecellerog dermed bidra til reduksjon av CO2-utslipp til atmosfæren med 38,37 tonn per år.

I den innledende perioden vil tilbudet hovedsakelig være adressert til polske enheter, deretter vil det bli tatt kontakter med potensielle mottakere fra nabomarkedene i Europa.

Som angitt i PARP-informasjonen, Lifebite har også blitt mottaker av det «lille stipendet» for kvinnelige gründeresom har mottatt midler på over 120 tusen. Euro, vil bli viet til utvikling og implementering av en mobilapplikasjon til støtte for arbeidet med å forhindre graviditet og infertilitet. Utviklerne av applikasjonen har til hensikt å involvere fertilitetseksperter i løpende råd til brukere og i å etablere en behandlings- eller behandlingsplan med dem.

bFfjUmaa

Kilde:

PAP

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.