Norge trekker seg fra turneringen for landslagDet blir ingen landslagsturnering i Sveits for Jonas Arntzen.


© Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån
Det blir ingen landslagsturnering i Sveits for Jonas Arntzen.

Denne uken skulle Norge delta i en landslagsturnering i Sveits.

Det vil ikke være slik. Det norske landslaget trekker seg fra turneringen på grunn av strengere kronebegrensninger i Norge, kunngjør det sveitsiske ishockeyforbundet.

Tidlig tirsdag morgen skulle det norske landslaget begynne reisen til Sveits for deltakelse i firenasjonersturneringen i Visp. Nå er det klart at det ikke blir noen kamp i lagturneringen til det norske landslaget.

Dette på grunn av de strengere restriksjonene på kronen som Norge innførte i går kveld, hvor regjeringen ikke anbefaler å reise.

Det skriver det sveitsiske ishockeyforbundet på sin hjemmeside.

Jonas Arntzen (Orebro), Henrik Haukeland (Färjestad), Max Krogdahl (Västervik), Johannes Johannesen (Västervik), Gustav Willman Borvik (Södertälje) e Tobias Fladeby (Tingsryd) ble tidligere tatt ut til å spille firenasjonersturneringen i Visp.

Antall nye kronesaker i Norge har økt betydelig. Ifølge Dagens Nyheter Det var 358 personer som testet positivt for viruset innlagt på sykehus, som er det høyeste antallet så langt under korona-pandemien. Totalt ble det rapportert om 958 tilfeller av omicron-varianten i Norge mandag, ifølge Svenska Dagbladet.

TV: Tre kamper på Lehners olympiske nob – Blir det NHL-spillere i OL?

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.