Norge kan få gratis plasser til OL

×

For å få tilgang til plusstjenesten er det nødvendig å inngå en avtale med ESMG ved å registrere og betale abonnementsavgiften.

ESMG fornyer og forbedrer kontinuerlig plusstjenesten, noe som betyr at vi kan legge til, endre og fjerne innhold og funksjoner uten varsel. ESMG forbeholder seg retten til å skrive feil på alle våre nettsteder der informasjon om noen av våre plusstjenester tilbys.

Aktivering av plusstjenesten

Abonnementet starter når du fyller ut registreringsskjemaet og betaler gebyret for plusstjenesten. Dette gir deg tilgang til plusstjenesten mens abonnementet ditt kjører. I tilfelle ingen abonnementsavgift betales for den første perioden (definert på registreringstidspunktet), starter plusstjenesten når du fyller ut registreringsskjemaet og registrerer et betalingsalternativ.

Bekreftelse

Etter registrering og betaling av gebyr for plusstjenesten vil en bekreftelse bli sendt til deg via e-postadressen som ble oppgitt ved registrering. Bekreftelsen inneholder vilkårene for ditt medlemskap. Informasjonen som gis ved registrering vil være på kontoen din. Vi ber deg bekrefte at denne informasjonen er korrekt. Hvis noen informasjon er feil, vennligst endre den via kontoen din. Du er ansvarlig for at kontaktinformasjonen er korrekt.

Aldersgrense

Du må være minst 18 år for å melde deg på plusstjenesten. Hvis du er under 18 år, kreves godkjenning fra din forelder eller annen foresatt for å registrere deg og bruke plusstjenesten. Ved å registrere og betale gebyret, bekrefter du også at du har fått slik godkjenning fra en forelder eller annen foresatt. Du anses alltid for å sikre nøyaktigheten av all slik informasjon du gir om deg selv.

Varighet og oppsigelse av abonnementet

Abonnementet ditt kan være et permanent abonnement eller et tidsbestemt abonnement. Av din bestilling og påmelding til plusstjenesten fremkommer det om abonnementet ditt er et fast abonnement eller om det er tidsbestemt.

Et fast abonnement betyr at du har tilgang til plusstjenesten i en viss periode (vanligvis en (1) måned), som forlenges med samme periode dersom du ikke selv sier opp abonnementet før periodens utløp. Dersom du ikke ønsker at det permanente abonnementet ditt skal forlenges, må du si opp abonnementet 48 timer før gjeldende tidsperiode utløper. Oppsigelsen kan finne sted på Min Side på det respektive nettstedet som er tilgjengelig.

Et tidsbestemt abonnement betyr at du har tilgang til plusstjenesten i den angitte tidsperioden og at abonnementet avsluttes automatisk. Et tidsbestemt abonnement kan ikke si opp tidlig.

ESMG forbeholder seg retten til å kansellere abonnementet ditt, enten det er permanent eller tidsbestemt, med tretti (30) dagers varsel. ESMG har også rett til umiddelbart å kansellere eller blokkere abonnementet ditt hvis ESMG mistenker at du bryter disse vilkårene.

Gebyr for plusstjenesten

Abonnementsavgiften for plusstjenesten består av en vanlig månedlig avgift og betales alltid på forhånd. Dersom avgiften er forskjellig fra månedsavgiften, angis det ved registrering. Gjeldende avgift er også angitt ved registrering. Den angitte satsen er inkl. mva.

ESMG forbeholder seg retten til å endre prisen for plusstjenesten for permanente abonnementer. Den endrede satsen gjelder da fra neste periode, forutsatt at du ikke har sagt opp abonnementet før perioden utløper. Et tidsbestemt abonnement påvirkes ikke av eventuelle prisendringer i avtalt bindingstid.

Klarna-betalinger

ESMG bruker Klarna Payments som betalingsløsning. Klarna Payments gir deg viss informasjon så snart du er identifisert. Informasjonen du må oppgi for identifikasjon kan variere mellom ulike kjøp og kunder. Ingen kredittinformasjon blir noen gang tatt direkte fra Klarna Payments, men etter behov avhengig av betalingsmåten du har valgt. Kredittinformasjon anskaffet av Klarna påvirker ikke kredittvurderingen din og kan ikke ses av andre som ber om kredittinformasjon om deg, for eksempel banker. Etter at du er identifisert, viser Klarna Payments deg hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Fakturaen er forhåndsvalgt som betalingsalternativ, men du kan selvsagt fritt velge ett av de andre alternativene, som direkte bankbetaling eller kortbetaling. Alternativene som tilbys kan variere fra gang til gang. Du kan velge om du vil beskytte din bruk av Klarna Payments med en PIN-kode. For betalingsinformasjon, kontakt Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

Pluss-tjenesten kan kun brukes til privat og ikke-kommersiell bruk. Abonnementet ditt er personlig og rettighetene dine under disse vilkårene kan ikke overføres til noen andre. Du må lagre brukerinformasjonen din på kontoen din sikkert og utilgjengelig for andre. Hvis du har grunn til å mistenke at noen uautoriserte har fått tilgang til brukerinformasjonen din, bør du varsle ESMG så snart som mulig. Du er ansvarlig for skade forårsaket av at noen uautorisert bruker informasjonen din.

Du må heller ikke bruke plusstjenesten for at ESMG eller andre skal lide ulempe eller skade. Legg spesielt merke til hva som gjelder rettighetene til innholdet i plusstjenesten referert til i punkt 6 nedenfor.

Alt innhold levert gjennom plusstjenesten, som tekster, stillbilder og levende bilder, grafikk, tegninger og datakoder, er beskyttet av lov om opphavsrett (1960: 729) og rettighetene til det innehas av ESMG eller dets lisensgivere. ESMGs varemerker og varemerker er beskyttet av varemerkeloven. Det faktum at du oppretter en konto og bruker plusstjenesten gir deg ikke rett til å duplisere, kopiere, overføre, leie ut, overføre eller på annen måte bruke slikt innhold som det vises i plusstjenesten, og heller ikke til å bruke varemerkene og identifikatorer for ESMG.

ESMG behandler dine personopplysninger i samsvar med vår personopplysningspolicy tilgjengelig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

ESMG bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse på ESMGs plattformer. Les mer her: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

Tilgang til plusstjenesten avhenger alltid av tilgjengeligheten av nødvendig maskinvare og programvare, som nettlesere og e-postprogrammer, samt abonnementer for å koble til Internett. ESMG påtar seg intet ansvar for tilgang til maskinvare og programvare, heller ikke for deres funksjonalitet eller for eventuelle kostnader som tredjeparter, som Internett- eller mobiltelefonoperatører, kan pådra seg i forbindelse med bruken av plusstjenesten. Plus-tjenesten støttes av de nyeste operativsystemene.

ESMG kan ikke holdes ansvarlig for funksjonen, tilgjengeligheten, kvaliteten, brukervennligheten eller sikkerheten til plusstjenesten. Denne ansvarsbegrensningen dekker enhver skade, direkte eller indirekte, som kan tilskrives bruk, eller hindringer for bruk, av plusstjenesten og dens innhold. ESMG kan heller ikke holdes ansvarlig for tredjepartsinnhold eller informasjon som du kan ha fått gjennom bruken av plusstjenesten.

ESMG har rett til midlertidig å stenge plusstjenesten for å utføre systemvedlikehold, oppdateringer eller for å ta andre tekniske tiltak. ESMG bør, så langt det er mulig, utføre disse målingene med så lite forstyrrelser som mulig for deg. ESMG er ikke ansvarlig for skader eller tap du kan vurdere å pådra deg på grunn av tilgangsbegrensningene til plusstjenesten som beskrevet ovenfor.

Pluss-tjenesten kan inneholde lenker til andre nettsteder kontrollert av tredjeparter. ESMG er ikke ansvarlig for innholdet og opplastingene fra slike lenkede nettsteder.

ESMG forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene. En endring av vilkår trer i kraft tidligst tretti (30) dager etter varsel om de endrede vilkårene via e-postadressen som ble oppgitt ved registrering for plusstjenesten. Hvis du ikke godtar endringen i vilkårene, kan du kansellere abonnementet innen den nevnte 30-dagersfristen. Avbestilling kan gjøres på e-post til kundtjanst@esmg.se. Hvis du ikke har sagt opp abonnementet ditt eller bruker plusstjenesten etter at de nye vilkårene trer i kraft, betyr det at du har akseptert de nye endrede vilkårene.

Tegner du som privatperson har du rett til å heve kjøpet. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, må du gi oss beskjed innen 14 dager etter bestilling av plusstjenesten. Du kan gi oss beskjed ved å kontakte ESMGs kundeservice via kundtjanst@esmg.se. På det svenske konsumentverkets nettsted (www.konsumentverket.se) det finnes et skjema som du kan bruke for å utøve angreretten.

Dersom abonnementet allerede er betalt ved bruk av angreretten, refunderer vi abonnementsavgiften. Siden betalingen for plusstjenesten skjer via Klarna Payments, refunderes gebyret via Klarna.

Du samtykker i at ESMG kan kontakte deg via e-postadressen oppgitt ved registrering, for å varsle deg om endringer i vilkårene eller andre meldinger knyttet til ditt medlemskap eller plusstjenesten.

Vi bruker også e-posten din til å sende deg direkte markedsføringsrelaterte meldinger, for eksempel nyhetsbrev, informasjon og tilbud om ulike ESMG-tjenester og merker. Hvis du ikke ønsker å motta disse meldingene, kan du avslutte abonnementet ved å bruke avmeldingslenken nederst i e-posten eller ved å endre kontoinnstillingene dine på Min side.

Disse vilkårene må tolkes og brukes i samsvar med svensk lov. Enhver tvist vil avgjøres av en svensk generell domstol, med Stockholm tingrett i første instans. Tvister kan også bedømmes av Generalklagekammeret, hvis avgjørelse er en anbefaling til partene om hvordan tvisten skal løses.

Du kan alltid kontakte ESMG via kundtjanst@esmg.se

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.