Norge. Flere spennende bilder. Emil Palsson besvimte under kampen

Den norske 2. seriekampen mellom Sogndal IL og Stjordals Blink ble stoppet etter mindre enn 15 minutter av første omgang på 1:0. Emil Palsson, en av hjemmelagets spillere, falt på banen. Ifølge fans som deltok på kampen, skal medisinske tjenester ha startet 28-åringens hjertemassasje allerede på banen, og hele handlingen varte i 10 minutter. Fotballspilleren ble deretter fraktet til sykehus med luftambulanse.

Som omtalt i avisen «Verdens Gang» var situasjonen dramatisk, men spilleren på vei til ambulansen var ved bevissthet.

Umiddelbart etter de dramatiske hendelsene som involverte den islandske spilleren, ble fansen bedt om å forlate tribunen, og etter at Palsson dro i ambulanse dro spillerne fra begge lag til garderobene.

Den norske klubben la ut en melding etter klokken 20 der det ble bekreftet at Palsson hadde fått hjertestans på gresset, men før han ble fraktet til sykehuset ble hans vitale funksjoner gjenopprettet. Islendingen vil fortsette behandlingen på Haukeland sykehus.

– Pálsson er i live og undersøkes i de beste hender på Haukeland sykehus. Det kommer trolig ikke mer informasjon mandag kveld. Jeg regner med å få vite mer tirsdag morgen, sier Sogndal-lagsleder Geir Inge Heggestad.

Kampen er avbrutt og vil garantert ikke gjenopptas mandag.

Emil Palsson er en 28 år gammel defensiv midtbanespiller. Han kom til Sogndal IL på lån fra Sarpsborg 08. Han har sju kamper for Islands U-21-landslag, samt en kamp for landslaget. Før det spilte han for flere islandske klubber.

Dette er nok en situasjon de siste ukene som har snudd blodet til fotballfans til et kjølig nivå. Vi husker fortsatt de dramatiske scenene der Christian Eriksens kamp for livet fant sted på gresset i København.

Sergio Aguero klaget også over brystsmerter lørdag kveld. Argentineren, etter å ha forlatt banen under Barcelona-kampen med Deportivo Alaves, ble umiddelbart ført til sykehuset, hvor han gjennomgikk en rekke kardiologiske tester. Det er ikke kjent om argentineren får lang pause med ballen.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.