Mette-Marit fra Norge: Bitter separasjon!

  • Mette-Marit fra Norge har vært gift med kronprins Haakon i 20 år.
  • Mette-Marit har giftet seg med sønnen Marius.
  • Rapporten hans ble kritisk sett av mange i Norge.

Mette-Marit fra Norge: dårlige nyheter

Norges Mette-Marit kunne virkelig benyttet seg av flere gode nyheter. Siden hun tilhører koronarisikogruppen på grunn av tidligere sykdom, har de to siste årene vært positive for prins Haakons kone spesielt utmattende. I tillegg kom krisen i Ukraina forrige uke, og det også i de skandinaviske landene for mye hype Han bekymrer seg. Og så er det sønnen Marius. Sistnevnte ankom Norge hovedsakelig på grunn av sin skyld Forholdet til modellen og skuespillerinnen Juliane Snekkestad i titlene. Nå henvendte hun seg til en avis sjokkerende tilståelse.

Marius venninne forteller om sykdommen hennes

Juliane Snekkestad har aldri vært helt ubestridt i Norge. Mange av hennes landsmenn likte ikke det faktum at hun var veldig avslørende på Instagram-profilen sin. Skrekken var da enda større for noen da den først dukket opp på det kongelige julekortet, som mange har vurdert. de indikerte tegn på en forestående forlovelse. Men nå alt er annerledes.

For en tid tilbake henvendte Juliane seg til publikum med et trist tema. På et radioprogram snakket modellen om hennes bipolare lidelse og hvordan det påvirker hennes personlige liv. Hans mål på den tiden: å skape bevissthet om hva en slik diagnose betyr for de berørte. Den gang roste Juliane fortsatt venninnen Marius i høyeste toner, men nå ser det ut til å ha snudd trenden. Som norske medier meldte bekreftet Juliane forholdet mellom de to og fant det for drastiske ord. «Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre«Sa skuespillerinnen i en melding til nettportalen» Nettavisen «.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.