Mette-Marit fra Norge: bekymring for fremtidig svigerdatter

Med avslørende bilder har hun allerede skapt overskrifter, modellen dater tross alt eldstesønnen til den fremtidige dronningen av Norge. Men nå har Juliane avslørt en helt annen og mørkere del av seg selv …

«Jeg er bipolar. Jeg fikk diagnosen da jeg var liten og levde med det i mange år,» sa den unge nordmannen til magasinet A-Magasinet. Humøret til personer med denne alvorlige psykiske lidelsen svinger mellom to ytterpunkter: «Jeg kan være helt normal og plutselig er jeg i kjelleren. Han trenger ingen spesifikk grunn, depresjonen kommer over meg. Jeg er oftere nede enn oppe.»

Stress kan forsterke symptomene.For Juliane, som jobber som modell og skuespiller, er dette en daglig utfordring, spesielt siden sykdommen ikke kan kureres og kun kan kontrolleres med medisiner og terapier. Marius støtter selvfølgelig kjæresten sin kjærlig, men selv for ham er ikke situasjonen lett.

To av de mest fremtredende kvinnene i livet hans sliter med helseproblemer. Moren hans, Mette-Marit, ble diagnostisert med kronisk lungefibrose, en uhelbredelig tilstand som etterlater arr i lungene og gjør det vanskeligere å puste. Nå er det også bekymring for hans fremtidige svigerdatter. Heldigvis har begge pasientene støtte fra familiene sine.

Kongelig avkom: arvingene til morgendagens trone

Vil du lese mer?
Denne og andre interessante artikler er tilgjengelige i,Tettere«. Nå til kiosken!

© Closer, Bauer Media Group

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.