Malmö FF ønsker å rekruttere Dennis Hadzikadunic

Både Anel Ahmedhodzic og Franz Brorsson forlot Malmö FF for Frankrikes Bordeaux og kyprioten Aris Limassol. Dermed har de svenske mesterne mistet to av sine midtbanespillere fra forrige sesong og så langt har klubben kun rekruttert Matej Chalus fra Slovan Liberec.

I tillegg til sine to første tap, lånte klubben Noah Eile til Mjällby samtidig som Hugo Andersson kom til danske Randers. Malmö FF har lenge vært åpne for å styrke forsvarsrekka ytterligere – og fokus er på en MFF-trent forsvarsspiller.

Det nærmer seg rekruttering

Ifølge flere uavhengige kilder fra SportExpressen forhandler Malmö FF og russiske Rostov om en overgang for 23 år gamle Dennis Hadzikadunic. Samtalene er langt fremme og partene har i hovedsak diskutert et ettårig lån med kjøpsopsjon i avtalen, og klubbene har gode forhåpninger om å slutte seg til målene med avtalen i løpet av de neste ukene.

Samtidig leter Rostov etter en erstatter for Hadzikadunic og den russiske klubben vil helst ha en forsvarsspiller på banen før han slipper den bosniske landslagsbacken som spilte 14 A-ligakamper for Bosnia-Hercegovina. Hadzikadunics kontrakt med Rostov varer til sommeren 2023, men den russiske klubben har slitt med økonomiske problemer en stund og russiske medier har rapportert at spillerne ikke har fått betalt på flere måneder og at de kan bli tvunget til å selge flere spillere. . nøkkel . Hadzikadunic vokste opp i Malmö FF, men forlot klubben for kamper i Russland sommeren 2018.

MFF jager angriperne

Samtidig er en av Malmös toppprioriteringer å rekruttere en etablert spiss som kan erstatte Antonio Colak (28), som har returnert til greske Paok og som senest annonserte for noen dager siden at han ikke kommer tilbake til klubben.

De svenske mesterne jobber for tiden parallelt med flere navn og ifølge opplysninger fra SportExpressen skal Isaac Kiese Thelin, hver dag i Baniyas Emirates, være klar for comeback i Malmö FF. I tillegg til svensken vil Milan Pavkov (28) fra Röda Stjärnan og Veton Berisha (27) fra Norwegian Viking være aktuelle for Malmö FF som angripende forsterkninger.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.