Liste over kulturelle, sportslige og rekreasjonsarrangementer, samt de som er relatert til fremme av turisme og sikkerhetsbevissthet blant skolebarn, medfinansiert og medorganisert av Sucha Beskidzka provinskontor i 2022 – Suski.dlawas.info – informasjon og informasjon portal

Vi informerer deg om at vi i forhold til ikrafttredelsen av personvernforordningen har laget en personvernerklæring i samsvar med denne. Til tross for innføringen av GDPR-regelverket, er dataene dine like sikre som de var før 25. mai. I vårt tilfelle er det kun de formelle forholdene som endres og hvis du ønsker å bruke siden som før, må du godta bestemmelsene i vår personvernerklæring.

Forklar i et nøtteskall
Under besøkene, takket være informasjonskapsler, foregår profilering, som lar oss rette det mest utvalgte innholdet til deg. Denne løsningen lar oss også vise annonsene som passer best for dine preferanser, og det er langt færre av dem. Kanskje du foretrekker en portal uten reklame, men visualiseringen deres lar oss operere i mediesektoren, og leserne våre mottar til gjengjeld den mest pålitelige og sannferdige informasjonen gratis, fordi redaksjonen vår er uavhengig og vår oppgave er å informere publikum og beskytte innbyggernes felles beste.

«Alltid ærlig, alltid autonomt, alltid på beboernes side»

Ved å samle inn statistiske data, som også er helt anonyme og vi ikke kan tilskrive denne statistikken til spesifikke personer, har vi muligheten til å trekke samlede konklusjoner om populariteten til artiklene våre. På denne måten analyserer vi arbeidet vårt og utvikler det og leserne våre får mer og mer interessant innhold. Vennligst les personvernreglene på nettstedet vårt og godta bestemmelsene.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.