Langrenn. Dominik Bury i VM-poeng, favorittene la opp

Bury startet løpet etter å ha tatt 46. plass i konkurransen om 15. med klassisk teknikk. Det er bare det at 18 spillere trakk seg fra konkurransen søndag. Inkludert åtte av de som står foran polen.

Alt på grunn av den svært sterke frosten som overveldet Ruka. Av denne grunn er starten for kvinnene i jaktløpet utsatt med 10 km med hvilken som helst teknikk.

Blant rytterne som ikke var til start var Norges landslag og vinneren av lørdagens konkurranse, finske Iivo Niskanen. Imidlertid fant de ut at helse var langt viktigere på dette tidspunktet enn sportsprestasjon.

Bury løp veldig bra. Han ledet en gruppe spillere og satte tempoet. Til slutt tok polakken en 28. plass og fikk dermed tid til å løpe 15 km «skøyting». De fire første plassene ble tatt av russerne og vinneren ble Alexander Bolsjunov.