Kanadiske Leylah Fernandez ble kastet ut i en doublekonkurranse i Madrid

MADRID –

Kanadiske Leylah Fernandez og den tsjekkiske partneren Katerina Siniakova ble eliminert i andre runde av damedouble i Madrid Open etter et 6-1, 6-4-nederlag mot slovakiske Tereza Mihalikova og norske Ulrikke Eikeri.

Mihalikova og Eikeri fikk mest mulig ut av servespillet sitt, og vant 65 % av totalt serveringspoeng sammenlignet med Fernandez og Siniakovas 54,3 %.

Fernandez fra Laval, Que., og Siniakova har blitt brutt fire ganger av 10 anledninger. De hadde seks muligheter til å slå motstanderne, men de konverterte bare én gang.

Fernandez og Siniakova hadde gått videre til andre runde med 6-7 (4), 7-6 (4), 10-7 seier over sjetteseedede Beartiz Haddad Maia fra Brasil og Anna Danilina fra Kasakhstan på lørdag.

Double-nederlaget kom dagen etter at Fernandez ble kastet ut i single med et 6-4, 6-4-nederlag mot sveitsiske Jil Teichmann i andre runde.

Bianca Andreescu fra Mississauga, Ontario er den siste kanadiske som er igjen i singelkonkurransen. Han forventes å møte Jessica Pegula fra USA i runde tre på tirsdag.


Denne rapporten fra The Canadian Press ble først publisert 2. mai 2022

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.