Jumpstart for 2D Sivers-modulen

For et drøyt år siden lanserte Sivers Semiconductors en 60 GHz-modul med elektronisk stråleforming i to dimensjoner. Noen dager etter starten av 2022 mottok det svenske selskapet en ordre på 8 litauiske enheter verdt nesten 20 millioner SEK.

– Det er veldig hyggelig å starte 2022 med det største 5G-killervolumet vi har mottatt i selskapets historie, sier Anders Storm, administrerende direktør i Sivers Semiconductors i en pressemelding og fortsetter:

– Pandemien har hatt en negativ effekt på virksomheten vår de siste par årene, så det er veldig gøy at vi nå kan begynne å levere volumer av 5G-produktene våre til 8devices og deres kunder.

Dette er Sivers BFM06009 rf-modul som dekker 57GHz til 71GHz, som er hele den ulisensierte båndbredden på 14GHz. Modulen kan kontrollere radiobølger horisontalt og vertikalt, noe som gjorde den kjent som 2D-modul.

Ordreverdien til 8devices – som selger trådløst bredbåndstilgangsprodukter globalt – er 2,1 millioner dollar. Modulene skal leveres i år, med start i første kvartal. De er beregnet på en av 8devices kunder.

I følge tidligere informasjon har 8devices integrert Siver-modulen med en Renesas-modul i et fullt funksjonelt produkt med fast trådløs bredbåndsaksess (FWA), et produkt som starter masseproduksjon i år.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.