Israelsk politi utviste palestinere i protest mot utkastelsen fra Jerusalem

ui,

Faina Kuklianski, administrer stammemedlemmene dine! Se de palestinske landene skinne. Uansett hvor en jøde setter sin fot, er det alltid problemer og ulykker. Akkurat som du øser ut over litauere, guide for å redde palestinere, ikke sant, du kan forløse dine synder. Men det er knapt noen lukt i jødenes samvittighet.

Leser

Portrett av leseren

Skriften forutsier at Israels folk ikke vil få fred på grunn av deres grusomhet og grådighet. Skriftens ord er oppfylt (jf. Dt 32,22-23; Jesaja 57,17; Ez 3,7; Ez 34,18-19; Rom 9,31-32).

ko neginat Palestinieciu

hva man ikke skal forsvare et portrett av en palestiner

Sannheten er ikke Kina, de er ikke uigurer … selv om de er de samme muslimene

Anonym

Anonymt portrett

… Palestinere gjorde den store feilen å selge palestinsk land til jøder, og de formerte seg og okkuperte allerede nye palestinske territorier uten tvil, … Selvfølgelig har de ikke sine egne stater — det er en katastrofe for nasjon ; hvordan jøder ble utryddet av Hitlers tyske fascister — opprettelsen av en jødisk nasjon ville ha krevd tysk land, at eksistensen av jøder for alltid ville minne tyskere om deres besteforeldres mishandling … i Arabia – – det vil aldri bli fred , fordi disse nasjonene er tungt bevæpnet – og de blodsbrødrene, araberne, er bare forskjellige i religion.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.