Iron Mountain-styret godtar å danne en ny kunstkomité | Nyheter, sport, jobb


IRON MOUNTAIN – En rådgivende komité vil bli oppnevnt for å hjelpe til med å koordinere offentlige kunstinitiativer på Iron Mountain.

Forespørselen kom fra Sara Rice, en innbygger i byen, som sa at frivillighetskomiteen kan samarbeide med Friends of the Braumart, Borderland Arts og Art for All, blant andre, for å bringe mer kunst til samfunnet og feire kulturarven. av Iron Fjell.

Bystyret vedtok mandag å danne den rådgivende komité for offentlig kunst under bypakten. Planen oppfordrer rådet og komiteen til å forfølge offentlige og private ressurser for å finansiere initiativer og ha en positiv innvirkning på samfunnets livskvalitet.

Opptil 11 medlemmer kan utnevnes for å bidra til å integrere offentlige kunstkonsepter i samfunnet og fremme gleden av kunst.

I andre lover, rådet:

– Aksepterte et tilbud på $35 195 fra ERA Chevrolet of Norway for en 3/4-tonns pickup til kirkegården. Lastebilen skal erstatte et kjøretøy fra 1977 «sannsynligvis utover hans siste ben», Bysjef Jordan Stanchina sa det. Med oppkjøpet kan byen også flytte et halvtonns kjøretøy fra 2015 fra kirkegården til den offentlige arbeidsflåten. Prisen er høyere enn forventet og levering kan ikke skje før høsten eller senere, men rådet så ingen fordel i å utsette.

– Godkjent kjøp av kloakkmaterialer til en estimert kostnad på $ 15 500 for å lette byggingen av et TownPlace Suites by Marriott-hotell ved 200 S. Stephenson Ave. Området inneholder en kloakk som må flyttes og utbyggeren vil dele kostnadene, lei forklart. Byen kjøper materialer fra Escanabas Upper Peninsula Concrete Pipe Co., mens utbyggers entreprenør vil være ansvarlig for installasjonen. Hotellprosjektet på 16 millioner dollar ble annonsert i fjor høst av IMT Lodging og den Marquette-baserte Veridea Group.

– Aksepterte et pristilbud på $ 8408 fra Iron Mountains UP International Trucks Inc. for å reparere frontdifferensialen på en 2015 International 7400 plogbil.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.