Halfvarsson flopp i spurten: «Han så ut som han gikk fort»

32-åringen gjorde det bra etter halve løpet, men tok så feil i siste del. Halfvarsson kom i mål 9,70 sekunder bak den raskeste kvalifiserte skiløperen Alexander Terentev.

Seks svenske menn sto på startstreken i sprintkvalifiseringen og alle gikk foran bortsett fra Halfvarsson.

– Jeg følte meg bra i dag så det er rart at det ikke ble bedre. Jeg ble sjokkert da jeg så at jeg var nummer 45 i mål. Nå slipper vi å skylde på skiene. Jeg følte meg bra og følte at det gikk fort. Jeg kan virkelig ikke forstå, sier Halfvarsson.

Svaret etter den norske spøken

Halfvarsson ble latterliggjort av norske Emil Iversen, som i et intervju i går med NRK sa han at Halfvarsson er en klovn.

– Han har et bilde av seg selv som en klovn. Denne planen forsterker klovnens klang. Det høres rart ut, men det gjør mye rart vi ikke forstår, sa Iversen.

Men til tross for dagens skuffelse tok Halfvarsson litt hevn på Iversen etter den uttalelsen. Iversen gikk ikke lenger og var også etter svensken i mål.

– Han hadde nok ikke en god dag heller, så vi må nok lade opp begge to til i morgen. Om jeg har et klovnebilde vet jeg ikke. Men kanskje da synes han jeg er morsom, sier Halfvarsson.

Riv den beste svensken

Beste svenske i kvalifiseringen var Marcus Grate, sjuende. Anton Persson, Gustaf Berglund, Olof Jonsson og Johan Häggström gikk også foran.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.