Haalands økende helseproblemer

Den 21 år gamle spissen scoret i det sjette minuttet av lørdagens kamp, ​​og scoret 16 mål denne sesongen, men måtte forlate banen etter en times spill. Detaljerte undersøkelser mandag viste at lyskeskaden hans lørdag var mer alvorlig enn først antatt.

– Haaland har et muskelproblem som krever behandling og videre forskning i dagene som kommer, heter det i klubbens uttalelse.

Hvor lenge den blir satt til side er foreløpig ikke avslørt.

«Vi håper at Erling er i god form så fort som mulig og at han kommer tilbake til å gjøre det han elsker mest: å score mål for Dortmund», sto det i notatet.

Det er tredje gang på en sesong at Haaland må slutte å trene på grunn av skade. Han har tidligere gått glipp av tre kamper mellom slutten av september og midten av oktober på grunn av et hofteproblem og de neste syv kampene fra slutten av oktober til slutten av november på grunn av et problem med høyre kne.

Til tross for det har han scoret 16 mål på 14 Bundesliga-opptredener denne sesongen. Kapteinen på det polske landslaget, Robert Lewandowski, topper rangeringen av skyttere – 23 skudd, og nordmannen er foran tsjekkiske Patrik Schick fra Bayer Leverkusen.

Totalt sett har Haaland scoret 56 mål for Borussia på 57 ligakamper så langt.

Etter 20 Bundesliga-kamper er Borussia Dortmund nummer to på tabellen, seks poeng bak Bayern München.

PAP / Adriana C.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.