Haaland, gode nyheter for PSG!

Mens Erling Haaland er fast bestemt på å forlate Borussia Dortmund i neste sommer overgangsvindu, kan de økonomiske kravene til det norske fenomenet og de rundt ham gjøre forretninger for PSG.

Haalands såpeopera lover å bli mer begivenhetsrik enn Mbappé-sagaen. For hvis fremtiden til verdensmesteren tricolor, hvis kontrakt utløper neste juni, spilles mellom Paris og Madrid, hvor Real har gjort ham til den absolutte prioritet for sin sommerrekruttering, Erling Haaland får mange hoffmenn til å drømme. Å tro Gruppen, fire klubber kan med rette håpe å tiltrekke seg det norske fenomenet: Manchester United, den FC Barcelona, den ekte Madrid og PSG. Men ifølge engelsk presse, Manchester City Og Chelsea ville også være med i konkurransen.

Sett fra Spania er det ingen tvil, Leeds-innfødte har allerede bestemt seg og ønsker å utvikle seg til La Liga. Det er i hvert fall det han ville ha forsikret en cross-fan under sin nylige ferie i Marbella. Og hvis Real Madrid i utgangspunktet hadde hans preferanse, den sannsynlige ankomsten av Kylian Mbappe al Merengue ville presse ham mot Barça. Ikke bare fordi nordmannen, i likhet med Bondynois, ikke ønsker å dele hovedrollen, men også, ifølge ABC-journalist Tomas Gonzalez, fordi Madrid-klubben, hvis den virkelig drømmer om en Vinicius-Mbappé-Haaland trefork, er fokusert på franskmannens ønsker. å vente i 2023 med å evaluere engasjementet til Borussia Dortmund-spissen. Og dette mens sistnevnte virkelig er fast bestemt på å forlate Ruhr neste sommer.

En transaksjon på 300 millioner euro (minimum)

FC Barcelona ser derfor ut til å være i den beste posisjonen til å ønske Erling Haaland velkommen og Joan Laporta sa også halvveis at Blaugrana jobbet med hans ankomst. » Tydeligvis er også neste sesong planlagt. Det tekniske sekretariatet jobber hele tiden med å bygge et flott team. Alt er mulig hvis det gjøres riktig. Og det er gjort riktig, jeg er sikker på at det vil fungere utmerket Barcelona-presidenten betrodde nylig. Katalanske ledere vil fortsatt måtte utføre mirakler. Den økonomiske fiaskoen til Barça som førte til Lionel Messis avgang i fjor sommer og hindrer innmeldingen til Ferran Torres, rekruttert de siste ukene. For hvis 75 millioner euro var nok til å bringe Borussia Dortmund til enighet, resultatet av en avtale mellom ledelsen i Marsupials og den tidligere Salzburg-spilleren, kan tillegget bli salt på slutten.

Totalt vil operasjonen beløpe seg til rundt 300 millioner euro iht Gruppen med derfor 75 millioner i overgangsgebyr, 20 millioner i provisjoner for Mino Raiola og faren til angriperen, og en lønn mellom 30 og 35 millioner euro på seks år. Tall lavere enn forestilt i Spania hvor det antas at det må betales rundt 50 millioner euro i signeringsbonus og en bruttolønn på rundt 40 millioner euro. Summer som virker uforenlige med Barças økonomiske problemer, men som ikke burde skremme PSG, klar til å tilby 50 millioner euro i lønn til Kylian Mbappé for å overtale ham til å fortsette eventyret i Paris. Den vanskeligste delen vil sannsynligvis være å overbevise ham om å utvikle seg til Ligue 1 …

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.